Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

E-klasse w212 pierde antigel

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E-klasse w212 pierde antigel

Buna seara,
    Detin un mercede e220d 170cp w212. Am o problema cam de cand am cumparat masina, care acum s-a agravat.
    Mai exact pierdeam antigel dar cantitati foarte mici in timp indepungat, iar acum pierd destul de mult intr-un timp scurt.
    Drept urmare de indata ce am vazut ca s-a aprins martorul "Top up coolant" am deschis capota, am completat cu apa distilata, dupa care am scos capacul de la motor si tronsonul acela ce merge la filtrul de aer si am descoperit ca rolele de transmisie si cureaua sunt fleasca de antigel. Am dat si capacul ce protejeaza rolele jos si am cautat scurgerea. Ei bine pare sa curga pe la pompa de apa si din cate vad, rola nu pare sa aiba joc, dar arunca in jurul ei cu stropi foarte fini de antigel in timpul functionarii.
    Mentionez ca rolele de transmisie, intinzatoare si cureaua, au fost schimbate in iunie parca si nu as vrea sa le schimb din nou acum.
    Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat daca cunoasteti pe cineva pe acest forum care ma poate ajuta cu verificarea si schimbarea pompei de apa si deasemenea daca se poate salva cureaua sau trebuie sa achizitionez una noua.
    Mentionez ca pot achizitiona pompa de apa singurel, dar va rog sa imi spuneti daca se merita o pompa de apa Hepu sau doar cea originala care mi se pare ca ma costa cat nu face. (Spun asta pt ca din cate am inteles, acest model are probleme frecvente cu pompa de apa)
    Va multumesc anticipat!
    O seara frumoasa.

Mai mult ca sigur ca pierde pe la pompa de apa . Daca antigelul a atins cureaua de accesorii eu zic sa o schimbi .

Au fost ceva rechemari pt inlocuire filtru de combustibil , prin el trece lichid de racire , prin carcasa filtrului de combustibil .
    Ps : incearca o intrebare la colegul CL600.

Comment

Mii de multumiri colegului cl600 !! Un om de nota 10000!
      Am rezolvat toate problemele cu ajutorul lui. Mai exact pompa apa, termostat, capac vas expansiune.
      O seara frumoasa va doresc!

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF