Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme tehnice w124-kombi 2,3 benzina

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme tehnice w124-kombi 2,3 benzina

Buna seara tuturor pasionatilor de Mercedes , as dorii sa discutam despre problemele electrice si suspensie hidraulice de la modelul Kombi.
    Sint posesorul unui astfel de model ,an 1989 ,care se prezinta relativ bine , cu ceva mici probleme electrice , tabloul imi arde 2 sigurante permanent si inca una mai rarut,iar la suspensia hidraulica ,care functioneaza inca bine,am o scurgere usoara de ulei la amortizorul dreapta spate. Masina functioneaza bine inca,de cind am cumparat o am bagat ceva serios in ea ,arata aproape o epava ,dar avea motorul,cutia si caroseria ok si m am gindit sa o resuscitez ,pentru ca stiam ca merita ,mai ales ca sint bolnav dupa break uri .
    Nu cred ca sint multi pasionati care sa bage din start vreo 3000 euro intr o masina ca sa si atinga visul. Eu am riscat si nu mi pare rau ,tanculetul este aproape beton , am circulat doar vreo 1500 km , sint un pasionat fericit. Am probat o pe autostrada soarelui ,serpentine, e unica ,indestructibila , i am verificat motorasul,de vreo 3 ori, cca 210 kmH ,la 5800turatii/min,merg frecvent cu 120-140km/ora in afara ,in oras mai batrineste ca , consuma nu se incurca ,fara sa te fortezi prea tare ajunge la 17 l % ,domol doar 13-14 %,in afara intre 8,5 si 10% depinde cum ai talpa.
    O sa ma intrebati ce am bagat de 3000 euro : jenti originale,cauciucuri Dunlop 450 euro,Radio Cd si boxe doar vreo 150 euro(Pioneer si Alpine), vopsea de Beer cu manopera 700 euro,parbriz Nordglass 75 euro, alte uleiuri peste tot ,antigel, curea accesorii vreo 150 euro,motorase macarale electrice fata spate ,originale sh vreo 120 euro ,volan ,compresor aer inchidere centralizata , discuri fata spate si placutele aferente 400 euro , stergator fata (de rezerva),motoras luneta, sistem original portbagaj gen draperie ,huse si alte mici chestii ,embleme, garnitura capac culbutori,bujii,fise,capac delcou,filtrele toate(sau aproape) vreo 250 euro ,ornamente consola si oglinzi vreo 80 euro si inca n am terminat ,mai trebuie vreo 3-500 euro dar mai astept putin sa mi revin din soc.
    Oricum ar fi eu sint multumit , stiu ca m am bagat la ceva special si ca vor fi mai mereu probleme , are 27 de ani si nimik nu i etern ,dar visul meu si pasiunea pentru mercedes sint indeajuns , conduc un tanculet in care familia mea se simte excelent. Mai am un acaret care tine cu casa un Cielo Hatchback , are 21 de ani si in 5 ani (2011-2016),n a cerut nimik saraca, dar mi am facut incalzirea si cu ea,doar 650 de euro in articulatii si ceva uleiuri ,filtre samd.Are doar 93500 km reali(cumparata de la socrul meu,are 82 ani acum),masina mai mult statea decit mergea am cumparat o la 37000km cu 1250 euro.
    Pe Mercedes am dat 900 euro , inscrisa B14 ,cumparata tot de la un mos , pe ceas are 150k km, dar mai sigur are vreo 250-300k km , stiu ce spun ca i am masurat manetoanele de la biele si am o" uzura enorma" de 9-11 sutimi de mm ,compresie 8,5-8,6 , nu papa gram de ulei ,nu scoate fum , si are o viata in el motorasul de nu mi vine sa cred .Deci motorasul este in forma maxima,curat bec, i am pus cuzineti standard de biela , au venit perfect ,probasem si cota 1 dar erau prea grosi , lantul de distributie ok , mai am un mic dubiu la incarcarea alternatorului ,13,4 V cu consumatori si 13,76 V fara consumatori,dar am citit in manualul de intretinere ca trebuie sa incarce doar intre 13 si 14 V , nu scrie exact cit , iar bateria sa nu scada sub 12,4 V cind este motorul oprit , a mea are 12,7 V minim.
    Daca v am plictisit imi cer scuze celor care nu le plac mesajele mai lungi , doresc sa am dialoguri cu oricine care imi poate da un sfat sau cere un sfat,o idee .Am sa postez si poze ,daca e nevoie si un filmulet cu utilajul din dotare .

Observ ca nu se prea inghesuie nimeni , o sa postez niste fotografii cu utilajul , poate imi recomanda cineva un electrician pentru w124 ,care sa mi spuna ce se intimpla, am un consumator si nu l gasesc imi descarca bateria pina la 12,25-12,35 V, dupa ce opresc mototrul are 12,87 V seara ,dimineata nu sare de 12,4 am gasit eu buba ,am scos lampile de pe stilpii spate ,dar tot imi fura curent,probabil are legatura cu contactul de pe usi , oricum trebuie sa o vada cineva care stie modelul .

Comment

Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF