Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

baterie descarcata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• baterie descarcata

buna ! as avea nevoie de ajutor . am ramas fara curent si la un e200 din 2008 berlina si nu am acces la baterie pt ca iala de la portbagaj functioneaza doar vacumatic . intrebarea este ....cum pot sa dauumpic de curent de la motor doar cat sa functioneze inchiderea centralizata sa pot avea acces la baterie ? multumesc frumos ..

Daca te uiti sub bandoul cromat de pe portbagaj (in zona lluminilor pentru placuta de înmatriculare) gasesti butucul cheii pe care o ai in telecomanda.

Comment

stiu dar este defect ...nu pot dechide cu cheia ....

Comment

1. Citeste si respecta regulile de postare.
        2. In compartimentul motor ai borna de vizitare. Incarci bateria cu redresor (sau dai curent) pe acolo.
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
          2. In compartimentul motor ai borna de vizitare. Incarci bateria cu redresor (sau dai curent) pe acolo.

Din cate stiu borna este doar pe caroseriile "T"

Comment

Vad ca nu se inghesuie posesorii de 211... ramaseram doar 210 si 213 p-aci. )
            La primul search, gogu zice: http://www.benzworld.org/forums/w211...1489070?page=1

Poate ne lamureste totusi un posesor.
            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Am mai spus:

Originally posted by XBG View Post
              Daca te uiti sub bandoul cromat de pe portbagaj (in zona lluminilor pentru placuta de înmatriculare) gasesti butucul cheii pe care o ai in telecomanda.

Daca varianta asta nu merge, borna aux in compartimentul motor stiu ca au doar modelele de caroserie "T". Daca este vorba de caroserie "W", nu stiu ce se poate face, pentru ca banchetele se rabateaza tot din portbagaj.

Totusi, mai am o idee. Am auzit de niste redresoare pentru baterii care alimenteazã masina prin priza bricheta, pentru a nu avea lipsa tensiune la calculatorul de bord la schimbarea bateriei. Totusi nu recomand fara o documentare temeinica.

Comment

Scoti covorasul de sub picioare la pasager,scoti aparatoarea prinsa in 3 bolduri.Sub ea gasesti cablul gros negru+(plusul).Unesti plusul de la un acumulator incarcat cu cablul gros negru si iai minusul din priajma de la care surub vreai tu.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF