Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Conexiune bluetooth W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Conexiune bluetooth W211

Salutare tuturor,
    Am un w211, 2.2cdi, an 2004, si as dorii sa montez un kit "ViseeO MB 4+". Problema e ca nu am nici un fir pentru conexiunea acestui kit. Ma poate lamurii cineva ce cablu am nevoie pentru conectarea la unitatea audio, si mai ales unde sa caut asa ceva. In instructiunile kitului "Viseo mb4+" se precizeaza conectarea simpla la mufa de conexiune "UHI/MHI" situata in cotiera centrala restul se face automat din softul kitului bluetooth.
    Va multumesc.

Daca stai bine cu engleza poate te lamureste aici w211-audio-20-aux-input

Eu am gasit pe forumul aceasta AUX input pentru w209 ca vreau sa imi trag si eu un cablu pana in cotiera sa am intrare AUX.

Comment

Sant in Anglia, asa ca trebuie sa stau bine cu engleza. Dar din pacate nu am firul tras, si sa ma apuc de lipit fire in unitatea audio exclus. Am tot studiat variante si cea mai convenabila a fost sa cumpar un sistem bluetooth marca Parrot MKI 9200, care are handfree, intrare audio cu mufa jack, intrare USB, plus prin bluetooth poate reda muzica, si o telecomanda f desteapta si usor de manevrat. E foarte usor de montat si sant f multumit de el.

Comment

am montat cablul de Aux pe o unitate comand ntg 2.5 daca te ajuta pot sa ti explic cum. a fost relativ usor

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF