Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W212 - probleme faruri

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W212 - probleme faruri

Salutare tuturor posesorilor de mercedes . Am intrat in posesia unui w212 fara facelift ( de la munca ) care a venit cu becul pe stanga ars. Am achizitionat azi alt bec d1s si am constatat ca nu merge. Nici cu becul de la celalalt far nu merge. Ce altceva as putea verifica? Lumina de parcare functioneaza ok. Multumesc frumos

LE : nu am erori pe bord.
    Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Probabil calculatorul de sub far, insa te sfatuiesc sa verifici de crapaturi farul pt ca de cele mai multe ori se scurge apa din far direct in calculator.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Este crapat intr.adevar dar superficial. Se poate schimba acel calculator? Model anume, merge si de facelift? Ms frumos

Comment

Trebuie seria masinii pt identificarea calculatorului, din experienta iti pot spune ca daca masina are ILS se poate monta doar codul corect, orice alt model care seamana - 211 facelift, 164, etc va aprinde doar xeno, functiile ILS nu vor putea fi programate.
        212 Facelift are doar LED iar calculatoarele sunt complet diferite
        Un calculator nou, SH, etc va exploda destul de repede daca nu schimbi/repari farul. El sta cumva cu burta in sus si fiecare picatura de apa se scurge direct in el.

Eu am aproape mereu pe stoc toate modele de calc pt 212, 166, 204, daca vrei poti trece pe la noi pt a diagnostica corect problema.
        Last edited by cl600; 01-31-2016, 10:03 AM.

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Am incercat sa te sun dar nr de telefon este inchis

Comment

Nu ma lasa sa editez... seria este WDD2120051A502922

Comment

E Duminica azi, al noi!

Far stg A2128204061 sau A2128202759 sau A2128200939 nu am nici unul dintre ele.

Calculator A2129007804 - asta il am si costa 1000 lei cu tot cu TVA, montaj si programare.

www.mbretrofit.ro

Comment

Am facut o inspectie farului si este destul de avariat... trebuie sa cumpar altul.

Comment

Salut, eu detin un w212 din 2010, si eu am o problema la faruri...am impresia ca nu lumineaza cum trebuie sau cel purin farul din stanga are lumina foarte dispersata, mentionez ca numai ce am cumparat doua becuri Osram NightBraker, am dat o gramada de bani pe ele si nu lumineaza mai nimic...se poate face vreun reglaj de intensitate sau care ar fi solutia>?

Comment

Salut! Intampin urmatoarea problema, am reusit sa lovesc un caine si am spart ambele faruri. Noi Hella sunt de la 25 mil in sus pe bucata si SH 800 euro ambele , in schimb am gasit alti doi producatori la preturi mai convenabile : KLOKKERHOLM si DIEDERICHS (undeva la 1200/buc)
                    Le recomanda cineva? ce probleme as putea avea cu ele? se potrivesc calculatoarele de pe cele vechi Hella? Sunt adaptive. Multumesc!

Comment

Originally posted by radumedrea View Post
                      Salut, eu detin un w212 din 2010, si eu am o problema la faruri...am impresia ca nu lumineaza cum trebuie sau cel purin farul din stanga are lumina foarte dispersata, mentionez ca numai ce am cumparat doua becuri Osram NightBraker, am dat o gramada de bani pe ele si nu lumineaza mai nimic...se poate face vreun reglaj de intensitate sau care ar fi solutia>?
                      Daca farul pare intreg si farurile sunt reglate corect ,exista posibilitatea ca lupa sa fie vinovata .

Comment

Salut!Detin un E250 si nu reusesc sa dau de capat unei probleme..seara dupa ce se face comutarea de pe daytime pe faza scurta ele nu imi mai raman aprinse..cum as putea sa fac sa stea aprinse mereu ca la multi altii?Nu stiu daca am scris corect aici..Astept un raspuns

Comment

Trebuieste facuta codarea cu Star ca sa ramana permanent aprinse.
                          Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Broscutza2001 in ce consta aceasta codare?nu sunt cunoscator..plus ca abia ce am achizitionat aceasta masina..

Comment

Cu Star Diagnosis adica testerul de fabrica vin modificati niste parametrii din calculatoare.Cel mai aproape de tine ai colegi in Bucuresti care se ocupa cu asa ceva si pot sa til recomand cu toata increderea pe colegul CL600 care se ocupa cu retrofituri!
                              Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF