Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema trapa electrica

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema trapa electrica

Am un E 220 D din '96.Pana acum 2 zile mergea totul beton(inclusiv trapa).Azi se pare ca s-a terminat norocu.In plan vertical se deschide normal, se inchide fara probleme.Dar cand trag de buton ca sa o dau cu totul in spate se retrage 4-5 cm dupa care pare ca da in gol.Vreo solutie care sa nu presupuna desfacerea tapiseriei de pe plafon, vreo chichita de impins, de tras trapa manual ca sa-si revina probabil angrenajele deranjate dinauntru?Raman dator de cinste...
    Merci...

Salut. O astfel de problema a avut-o si un prieten cu un opel; lui ii cazuse o ghinda pe canalul pe care se retragea trapa. A dat jos tapiteria, a curatat si totul a functionat OK. Sa nu te sperii ca trebuie data tapiteria jos, este foarte usor. Am uitat sa mentionez ca lui ii invartea motrasul cand retragea trapa, pana ajungea la punctul de blocaj. Iti recomand sa mai chemi pe cineva sa te ajute, iti va fi mult mai usor.

Comment

Merci de sfat...nu stiu cum e la Opel da ma jur ca asta nu stiu de unde s-o apuc...e bagata si pe sub bord...deh...mertz...Da am facut altceva:am desfacut capacul trapei...am gasit si io niste crengute, niste marci germane, ceva guma de mestecat...da problema tot nu-i gata.Cred ca trebuie sa-mi fac curaj si sa rezolv problema cu monstru din interior...

Comment

Cel mai bine si sigur este sa desfaci plafonu. Sa ai mare grija la motorase.

Comment

HEY!!!!got the answer.Daca se intampla chestia asta aveti de verificat urmatoarele:
          1)Trapa nu se ectioneaza prin angrenaje ci printr-un cablu!!!
          2)La mine porcaria de cablu iesea din santu pe care tb sa culiseze si ramanea pe dinafara(asta inafara de cateva cracute si niste maruntis gasite in mecanism)
          3)Am bagat o bucatica de cauciuc in cantu interior(e pe partea dreapta a trapei) ca sa nu o mai ia cablu aiurea pe unde vrea si sa blocheze trapa(de fapt sa nu mai traga trapa ci sa traga in gol).Merge beton!!!

Comment

Multumim de raspuns. Cam greu, dar bine ca ai rezolvat-o pana la urma.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF