Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Unde schimb uleiul din cutie? Exclus reprezentanta

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unde schimb uleiul din cutie? Exclus reprezentanta

Salut,
    Doresc ca schimb uleiul si filtrul din cutia de viteze (automata). Nu stiu daca a fost schimbat vreodata si mai smuceste cand este rece. Nu vreau sa apelez la reprezentanta, mai ales dupa ce am citit problemele avute de unul din membrii de pe forum.
    Daca ma puteti ajuta cu niste informatii, poate stiti vreun service unde pot face acest lucru fara sa am probleme.
    Am E200 Kompressor, din fabrica nu are joja pentru cutie, dar stiu ca se poate cumpara de la reprezentanta.
    Multumesc.
    Trebuia pus la probleme tehnice...va rog sa-l mutati.
    Last edited by alinneata; 10-23-2008, 12:10 PM.

S-a mutat. Rog mai multa atentie pe viitor. Bafta.

Comment

Originally posted by alinneata View Post
      Salut,
      Doresc ca schimb uleiul si filtrul din cutia de viteze (automata). Nu stiu daca a fost schimbat vreodata si mai smuceste cand este rece. Nu vreau sa apelez la reprezentanta, mai ales dupa ce am citit problemele avute de unul din membrii de pe forum.
      Daca ma puteti ajuta cu niste informatii, poate stiti vreun service unde pot face acest lucru fara sa am probleme.
      Am E200 Kompressor, din fabrica nu are joja pentru cutie, dar stiu ca se poate cumpara de la reprezentanta.
      Multumesc.
      Iti pot da nr de tel al unui tip - mecanic care a lucrat la mercedes. Cred ca iti poate face rost si de ulei original (sau il cumperi tu de la reprezentanta daca e mai ieftin la ei). Daca te mai intereseaza spune sa iti dau nr de tel.
      Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

Originally posted by arhitect View Post
        Iti pot da nr de tel al unui tip - mecanic care a lucrat la mercedes. Cred ca iti poate face rost si de ulei original (sau il cumperi tu de la reprezentanta daca e mai ieftin la ei). Daca te mai intereseaza spune sa iti dau nr de tel.
        Ti-am trimis PM.
        Merci.

Comment

Ti-am trimis PM.
          Merci.
          Si eu ti-am trimis PM la PM ul tau .
          Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

Salut,
            Multumesc.
            Cred ca cel mai bine e sa nu generalizam cu reprezentantele.
            Eu am schimbat uleiul din cutie la reprezentanta din Sibiu.
            Nu pot sa bag nimic de vina. Cel putin pana acum.
            Poate asteptariile noastre sunt prea mari de la reprezentante. Sa nu uitam ca in aceste reprezentante lucreaza romani sau ca aceste reprezentante sunt facute de oameni cu bani (mosteniti din mosi stramosi.. ) si difera foarte mult stilul si genul sa nu zic specia.
            Deci nu va fie teama si specificati clar aceea reprezentanta care nu-si face datoria. Poate chiar si oamenii de acolo care nu au cei 7 ani de acasa , etc...
            SorinocoMan

Comment

Reprezentanta Constanta

Mi-am facut revizia de tip B la Autoklass Constanta.
              Si am fost foarte multumit. Oamenii de acolo s-au purtat foarte bine si au fost punctuali.

Pe total, impresia a fost putin peste asteptari.

Numai bine.

Silviu

Comment

salut alinneata . nu te juca cu schimbul de ulei la cutiile automate . mai bine te duci la reprezentanta din cateva motive : dai un ban mai mult dar ai garantie ; iti pun uleiul corespunzator si filtrul la baia de ulei , si mai ales cantitatea corespunzatoare ; EU M-AM JUCAT SI AM PLATIT mai apoi 2000 euro reparatia
                Diagnoza auto computerizata multimarca si dedicata Mercedes inclusiv camioane in Piatra Neamt . 0721837428

Comment

Aveti dreptate, dar asta inseamna ca trebuie sa ma deplasez la Constanta sau Sibiu pentru o asemenea operatiune. Pentru ca stiti ce a patit deniro290td la Autoklass Bucuresti (si anume nu i-au facut bine schimbul de ulei, plus ca i-au mai umblat si in cutie fara acordul lui)...

Comment

Pai reprezentantele din bucuresti nu te rezolva? Vezi ca mai exista o reprezentanta in Pitesti ...ca sa nu bati drumul pana la CT sau SB ! De cea din Craiova n-am auzit lucruri bune. Dar, ca o idee, poti sa-i intrebi si pe admini/Senior Memberi ca DOK, Popeye ( parq se mai pricepea) , etc...

Spor la cautat service-ul ideal.

Comment

Dupa o perioada de gandire m-am decis sa ma duc la reprezentanta (Casa Auto). Revin cu detalii dupa.

Comment

Noutati.
                        Am fost la reprezentanta pentru StarDiagnostic, schimb ulei in cutie si verificare trepidatie.
                        Inca nu trebuie schimbat uleiul din cutie, masina a fost verificata si are 52.000 Km reali . Mi-au spus sa revin dupa ce face 60.000 km.
                        Trepidatia este in principiu de la un cot al tobei finale care este indoita in urma unei lovituri. Cotul atinge de caroseria masinii si trebuie sa rezolv undeva problema (o toba finala noua costa 2000 de lei cu tot cu manopera...). A doua cauza a trepidatiilor ar putea fi tampoanele de la motor, pe care le-am schimbat acum cateva luni, dar piesele nu au fost luate de la reprezentanta (dupa verificare mi s-a spus ca cele de origine sunt un pic mai elastice, dar sunt ok si cele pe care le am). Adica nu trebuiesc schimbate.
                        Cam atat. Ca experienta pot spune ca persoana care a facut receptia masinii mi-a explicat in detaliu tot ce s-a facut/testat la masina. Nu poti sa mergi in service sa stai acolo in timp ce se lucreaza.
                        Toata operatiunea de testare/verificare a costat 240 de lei si a durat circa o ora si jumatate-doua ore (cel putin atat am asteptat eu).

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF