Salut vreau să retific postarea în legătură cu problema care am menționat câtva timp în urmă care recunosc ca nu m am explicat deloc așa ca cu siguranță este greu sa mi dea cineva un sfat problema mea este ca nu se oprește ventilatorul lângă filtru habitaclu exact sub bord la picioarele pasagerului nu se oprește nici când scot cheia din contact am scos fiecare siguranță în parte pe care le din patru locuri 1 lângă ușa șofer 2 lângă baterie 3 în tabloul lângă câteva releuri sau lângă accelerație și 4 sub capacul care acoperă computerul chiar și releuri care am văzut toate lea m scos inclusiv și butoane din bord le am deconectat nimic dar tot are curent, întrebarea mea este de unde poate fi alimentat direct cu releele desfăcute și siguranțe și cheia afară ? Unica sursa de deconectare este chiar mufa de pe el însuși. .. După cum am spus nu prea le am. . Dar cu electronica nici atât sper ca am fost mai explicit acum totuși sper sa dau de cap și sa postez sa fie folositor și pentru alții deși nu doresc nimănui mai ales doamnelor MERCEDES cine a citit tot da dovada de răbdare Mulțumesc
Trimis de pe al meu SM-G800F folosind Tapatalk
Ai asasinat orice logica a frazei... Pfiuuu!
Mai bine scriai in engleza, poate iesea mai coerent.
Trimis de pe al meu SM-G800F folosind Tapatalk
Ai asasinat orice logica a frazei... Pfiuuu!
Mai bine scriai in engleza, poate iesea mai coerent.