Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Frana nu tine egal stanga-dreapta

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frana nu tine egal stanga-dreapta

(E270 cdi W211) Am fost la verificarea itp si am constatat ca frana pe roata stanga fata este mi slaba decat cea de pe dreapta. mentionez ca am schimbat toate placutele acum o luna.
    Care ar putea fi cauza?

Salut, ce an este masina? Sunt mai multe posibilitati:
    1: Etrierul poate fi blocat.
    2: Circuitul stanga poate avea aer pe conducta.

Verifica etrierii sa fie ok, dupa, (sfatul meu) este faci un schimb/reinoire de lichid,o aerisire buna si garantat vei face diferenta!
    Bafta.

Comment

Originally posted by mb_w210 View Post
      Salut, ce an este masina? Sunt mai multe posibilitati:
      1: Etrierul poate fi blocat.
      2: Circuitul stanga poate avea aer pe conducta.

Verifica etrierii sa fie ok, dupa, (sfatul meu) este faci un schimb/reinoire de lichid,o aerisire buna si garantat vei face diferenta!
      Bafta.
      Si eu banuiesc ca de inceput sa verific instalatia de aer pe circuitul stanga fata.
      Lichidul l-am schimbat in primavara cu ATE dot4 dar in septembrie mi s-a spart conducta de frana si a trebuit sa o repar. Dupa reparatie s-a completat cu acelasi lichid si s-a facut aerisirea cu calculatorul. Mi s-a parut ca a fost cam scurta aerisirea ( fata de atunci cand am schimbat lichidul) Conducta sparta a fost pe stanga spate langa roata..
      Cand am schimbat placutele de frana (octombrie anul asta) pistonul de la etrier mecanicul la inpins destul de usor inauntru... deci nu era blocat.
      La testul de frana ( nu stiu ce unitati se vad pe ecran) pe stanga fata arata 1700 iar pe dreapta fata 2400.

Comment

Salut.Trebuie verificat cum spune si colegul mai sus etrierul si placutele cu discul apoi aerisire, posibil sa fi ajuns ceva unsoare pe disc.Trebuie curatat foarte bine discul si placutele de eventualele unsori.1700 si 2400 sunt fortele de franare pe puntea fata, dezechilibru cam mare.Succes

Comment

Originally posted by adriancons View Post
          Salut.Trebuie verificat cum spune si colegul mai sus etrierul si placutele cu discul apoi aerisire, posibil sa fi ajuns ceva unsoare pe disc.Trebuie curatat foarte bine discul si placutele de eventualele unsori.1700 si 2400 sunt fortele de franare pe puntea fata, dezechilibru cam mare.Succes
          OK Mersi
          Asa o sa fac. Intai verific disc, placute (pentru unsoare) si apoi etrierul daca lucreaza usor. La urma fac inca o aerisire.. mai am lichid ramas.
          Last edited by ambra0; 11-27-2015, 21:58 PM.

Comment

Eu stiu ca se pune Dot4+. Nu stiu cat conteaza dar de fiecare data cand am schimbat lichidul la reprezentanta, au pus numai Dot4+.

Comment

Aceleasi probleme le am si eu la w211 220cdi estate 2008 , am fost la rar si mi-a iesit 37% dezechilibru pe putea fata, adica :
              2180N pe dr si 3470N pe stanga forta de franare.
              Masina franeaza excelent si nu am sesizat sa traga stanga pe franare, placutele sunt pe la jumate , inca nu s-a aprins senzorul. lichidul un stiu cand a fost schimbat.
              Ma gandesc sa schimb lichidul si sa verifice cilindrii daca merg usor la service, alte sfaturi??
              Pe tester nu am nici o eroare in legatura cu sistemul de franare.

Comment

In prima faza schimba lichidul , recomandarea este de 2 ani . Masina ta are sbc ? Daca da, te sfatuiesc, sa inlocuiesti lichidul de frana la reprezentanta.

Comment

Nu are SBC deoarece este facelift din 2008.
                  Am nevoie de o recomandare de mecanic bun in Brasov, va rog.

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF