Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Erori multiple w211 E200 Kompressor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Erori multiple w211 E200 Kompressor

Pentru faptul ca becul de check engine sta mereu aprins am pus Starul pe masina si surprizele au inceput sa curga.Am atast poze.
    Cum por reinitializa cu starul acel senzor?
    Daca incerc sa intru pe calculator esp da eroare de conectare si la fel da eroare si pe ME Calculator motor.
    Cum se poate intra in developer mode?
    Attached Files
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Originally posted by broscutza2001 View Post
    Pentru faptul ca becul de check engine sta mereu aprins am pus Starul pe masina si surprizele au inceput sa curga.Am atast poze.
    Lectii despre diagnoza nu sunt permise aici, sunt multe alte forumuri mult mai tehnice si pline de informatii.

In legatura cu erorile, recomand alte poze, astea fiind f putin clare.

Pare ca s-a jucat cineva pe la configurari.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Partea cu configurarile can am reusit sa o rezolv reprogramand fiecare sistem asa cum era sugerat (prezent/eroare/absent).Senzorul din volan folosit de esp se mai poate curata/initializa, tinand cont ca eroarea spune "senzorul unghiului de directie nu este initializat".Eu am presupus ca e senzorul din volan de vina.
      Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF