Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Zgomot ca un scartait ca de cauciuc cand virez

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zgomot ca un scartait ca de cauciuc cand virez

Va salut! In ultimul timp observ ca atunci cand intorc masina, de exemplu in parcare, si virez de volan stanga/ dreapta, se aude un zgomot ca si cum as contorsiona un cauciuc. Un scartait de cauciuc. Se aude parca din spatele volanului. Nu imi bate volanul, totul e ok. Numai acest sunet enevant. Stie cineva de la ce poate fi? W211, 2004, 2,2 CDI, 150 cp.
    Multumesc!
    Last edited by cristi_fulger; 10-19-2015, 16:18 PM.

Salut!Ceva asemanator am avut si eu la acelasi model,am crezut ca am probleme la bucsele de la caseta dar am constat ca aveam pivotul stanga fata,cel inferior.
    O zi placuta!

Comment

Da, iar cand iau gropi cu roata din dreapta, simt o bataie in podea si un scartait ascutit dar din partea dreapta. Inseamna ca e pivotul din dreapa brat inferior la mine. Multumesc mult pentru raspuns. Ajung zilele astea la mecanic si ii spun.

Comment

Salut,poate fi unul din pivoți,capăt de bara sau acel brat lung de aluminiu. Eu unul ca sa pot scăpa de acel scârtait PN am făcut rost de bani am pus mana pe o seringa cu ac am umplut o cu ulei și am înțepat burduful de la fiecare.
        Last edited by gornici; 11-05-2015, 09:17 AM.

Comment

Am reusit. Scartaitul venea de la oala din capul amortizorului. Bucsa de cauciuc din ea era dusa.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF