Salutari..
Am citit pe net despre problema asta.. si din cat am inteles apare cand lovesc masina sau cev de genu. Eu nu am lovit sau nimica de genu nu sa intamplat.
Am fost la autoklass si mi-au schimbat sistemu ala pe partea stanga.. si mi-a trecut. Dar de o luna am aceasi eroare. Imi scrie pe ecran, active bonnet malfunction.
Si partea dreapta de la capota este putin mai ridicat decat partea dreapta.
Am fost la autoklass si au zis ca este problema la sistemu din partea dreapta.
Dar eu nu vreau sa mai dau 1000 ron pentru chestia asta.
Stie cineva cum pot sa-l resetez sau sa-l repar?
A mai patit cineva?
Si inca ceva. In timp ce merg pe un drum un pic mai prost imi troncane ceva la bord acolo langa parbriz dar nu pot sa-mi dau seama de unde e. Cand pun mana pe bord acolo si apas putin mai tare nu se aude. Se pare ca partea mai sus de la bord nu este lipit bine.
Ce pot sa fac?
Respectă regulile generale de postare!
Am citit pe net despre problema asta.. si din cat am inteles apare cand lovesc masina sau cev de genu. Eu nu am lovit sau nimica de genu nu sa intamplat.
Am fost la autoklass si mi-au schimbat sistemu ala pe partea stanga.. si mi-a trecut. Dar de o luna am aceasi eroare. Imi scrie pe ecran, active bonnet malfunction.
Si partea dreapta de la capota este putin mai ridicat decat partea dreapta.
Am fost la autoklass si au zis ca este problema la sistemu din partea dreapta.
Dar eu nu vreau sa mai dau 1000 ron pentru chestia asta.
Stie cineva cum pot sa-l resetez sau sa-l repar?
A mai patit cineva?
Si inca ceva. In timp ce merg pe un drum un pic mai prost imi troncane ceva la bord acolo langa parbriz dar nu pot sa-mi dau seama de unde e. Cand pun mana pe bord acolo si apas putin mai tare nu se aude. Se pare ca partea mai sus de la bord nu este lipit bine.
Ce pot sa fac?
Respectă regulile generale de postare!
Comment