Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Bord crapat E-Classe

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bord crapat E-Classe

Salut
    Am un E-Classe 320 4Matic din 1999 care are bordul crapat in cateva locuri de la stat in soare. Stie cineva cum pot remedia aceasta problema?
    Multumesc

Prin inlocuire.

Comment

Putem gasi unul? Cat ar costa? Multumesc

Comment

Studiaza bine ideea,nu stiu daca dupa ce gaseshti coaja vei gasi si omul sa ti-o schimbe,e o munca titanica....

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
          Studiaza bine ideea,nu stiu daca dupa ce gaseshti coaja vei gasi si omul sa ti-o schimbe,e o munca titanica....
          Asa e, sa cumperi un bord de la recarosari nu e scump si nici greu... am vazut destule w210 de vanzare pe bucati la recarosari... manopera e problema. Daca te hotarasti sa-l schimbi totusi, anunta-ne si pe noi la cat te-a dus afacerea si cine ti l-a montat.

Comment

De asta imi este si mie frica, nu stiu daca gasesc pe cineva care sa-l monteze si bine si cu un pret cat de cat OK. Oricum ma mai interesez si va tin la curent.

Comment

Originally posted by apache View Post
              De asta imi este si mie frica, nu stiu daca gasesc pe cineva care sa-l monteze si bine si cu un pret cat de cat OK. Oricum ma mai interesez si va tin la curent.
              Salut, daca te intereseaza atat de tare sa il schimbi si gasesti doua prin drumurile tale te ajut eu sa il schimbi pt k as vrea sa il inlocuiesc din nou si pe al meu (sau poate mi-l dai pe asta vechi al tau..vedem). Schimbatul se rezolva in aprox. 4 ore

Comment

Vezi ca e unul de vanzare pe autovit. Cauta pe www.autovit.ro la diverse.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF