Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

salut

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut

salut ,am o punte de 300 e si vreau sa o montez pe 190e se potriveste perfect.Insa pe puntea de 300e am ceva gen pompa care mi a zis baiatul de la care am luat o ca daca o scot s ar putea sa nu mai fie blocat diferentialul la ea.As vrea mai multe detalii despre aceasta.O sa pun si niste poze sa vedeti despre ce e vorba.Multumesc anticipat

Originally posted by angelo View Post
    salut ,am o punte de 300 e si vreau sa o montez pe 190e se potriveste perfect.Insa pe puntea de 300e am ceva gen pompa care mi a zis baiatul de la care am luat o ca daca o scot s ar putea sa nu mai fie blocat diferentialul la ea.As vrea mai multe detalii despre aceasta.O sa pun si niste poze sa vedeti despre ce e vorba.Multumesc anticipat
    Litera mare, punctuatia, Titlu neconform nu am mai auzit de vreo problema de "salut" , arunca o privire aici http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34 o sa ti se raspunda mai usor si mai repede.
    Bafta!

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF