Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme pompa-servodirectie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme pompa-servodirectie

buna seara...am o problema la masina mercedes e220 face zgomot cand virez stanga dreapta.... vreau sa stiu daca am ulei destul.....unde se afla pompa de servo ?? nu reusesc so gasesc...

In teorie e relativ usor sa o gasesti la orice masina e deajuns sa urmaresti pe cureaua de accesorii unele au rezervorul pe ele si au dopul desenat cu un volan pe ele dar sunt si unele cu rezervorul inafara pompei.Daca deschizi capota e imposibil sa nu dai de el.Are si 2 tuburi care ies di ea si duc in caseta sau daca e model cu o specie de spirala de racire a lichdului intra in spirala si de acolo la caseta si inapoi in pompa.In manualul de utilizare al masinii e imposibil sa nu scrie unde se afla.
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

pompa no gasesc... maine desfac capacu de la motor sa ma uit probabil e acolo trebe sa fie....

Comment

Colegul glont albastru, citeste repejor regulile casei, sa nu ne suparam inutil.
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Dai capacul jos si e vasul de expansiune negru dinspre cureaua de transmisie . Cu siguranta nu ai ulei , sper sa nu fie prea tarziu si dute la un mecanic sa vezi pe unde pierzi ulei. Dute la mecanic cu siguranta tinand cont ca nu ai gasit vasul de la servo , posibil sa fie un pivot de la directie.
          Last edited by dinescuionut; 06-08-2015, 23:19 PM.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF