Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Stie cineva? w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stie cineva? w211

Stie cineva daca sistemul de inchidere de la usi(sofer sau pasager) de la w211 din 2003, este la fel ca cel de la w202 din 2002? Ma refer la motorasul care ridica sau coboara butonul de la usa( pe inchiderea centralizata). Astept opinii competente, multumesc!

Din datele-mi 202-ul nu prea s-a fabricat in 2002. Din pacate raspunsul punctual la intrebare nu-l am, in absenta cel putin a codurilor piesei.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Ce eroare am facut ... W203, scuze!

Comment

Pai e foarte simplu de verificat, lasi seria ta de caroserie si rugam un coleg cu w203 sa faca acelasi lucru, dupa care se uita cineva in EPC si confirma daca sunt compatibile, ca idee nici macar de la o masina la alta de acelasi tip nu se pot potrivi , datorita echiparii cu care vine din fabrica.

Comment

[QUOTE=willy28zgz;381187]Pai e foarte simplu de verificat, lasi seria ta de caroserie si rugam un coleg cu w203 sa faca acelasi lucru, dupa care se uita cineva in EPC si confirma daca sunt compatibile, ca idee nici macar de la o masina la alta de acelasi tip nu se pot potrivi , datorita echiparii cu care vine din fabrica.[/Q

W211 => WDB2110161A171389

W203 => WDB2030161A2?4436 Am poza facuta la serie dar e taiata o cifra fizic ) Nu ma refer daca e identic motorasul electric, cica daca se potriveste la mufe cumva. Sa nu fie pe vacuum. Cine se uita in ECU poate incearca cateva variante in loc de ? parca era 6 sau 3....se vede putin din cerc .

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF