Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Zgomot ciudat puntea spate

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zgomot ciudat puntea spate

Buna ziua ! Detin un E 220 CDI fabricatie 2000 si de ceva vreme aud un zgomot ciudat de la puntea spate.Acest zgomot nu pare a fi unul mecanic (gen diferential ,planetare sau cardan) ci mai degraba ca si cum s-ar contorsiona o bucsa din cauciuc sau ar zornai o tabla ... e f. greu de explicat acest gen de zgomot . De exemplu a aparut atunci cand fiind fortat de imprejurari , am demarat mai in forta intr-una din zile , fara a roti rotile in gol (fara sa le scartii) . Apoi , in timp , a inceput sa se auda si la orice plecare de pe loc , mai in forta , atunci cand masina se ridica putin de bot si exista o apasare mai mare pe puntea spate. Am fost si la reprezentanta Mercedes-Benz si-am platit o constatare , iar cei de acolo mi-au zis c-ar fi bucsele din fata puntii spate si cele inferioare de la fuzetele rotilor din spate . Le-am inlocuit , dar acest zgomot tot nu a disparut . Am mai inlocuit si bucsele de la diferentialul spate , dar tot fara niciun rezultat .Mentionez ca nici esapamentul nu face zgomot sau ar atinge pe undeva . Masina ruleaza bine , in afara de acest zgomot in sarcina la cuplu maxim , nu sesizez nicio problema . Repet , acest zgomot nu se aude decat atunci cand plec mai tare de pe loc , sau cand se ridica putin botul masinii la demararea in forta pe loc drept sau chiar si in rampa si greutatea se distribuie mai mult pe puntea din spate ! Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat bun si eficient la problema mea?

Verifica pe elevator ultima spira de jos a arcurilor spate. Cu atentie!
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Multumesc de sfat,am verificat arcurile spate si sunt in regula...

Comment

Insfarsit am elucidat misterul zgomotului de la puntea spate ... era vorba de tampoanele de la toba de esapament care s-au uzat (sunt f. moi mai ales acum cand e cald) si nu mai tineau esapamentul fix , bine strunit !

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF