Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

tester berceni

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tester berceni

Salut, poate sa imi recomande si mie cineva unde sa merg sa pun si eu masima pe un tester in berceni?
    Masina este un w210 din '96, cu motor de 2000cmc, 136 cai.
    Problema ar fi mers neregulat la relanti, trage greu, rateuri in admisie.
    Ms.

Daca esti comod, poti merge la primul service pe care-l vezi si fa-i o diagnoza cu ce da dumnezeu. Daca vrei ceva de calitate, fa o deplasare de cativa Km. mai mult la mastermario71. Persoana se poate contacta prin telefonul postat in acest forum.
    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
    Onorez comenzi si in Bucuresti
    Tel. 0736375626 Marian

Comment

Daca am intrebat, am intrebat din lipsa de timp, asa ca te rog sa pastrezi arogantele pentru tine daca nu ma poti ajuta.

Comment

Nu e nici o aroganta la mijloc, rasfoind forumul (asta chiar nu e activitate cronofaga) vei constata ca mastermario71 e cel mai indicat. Din Berceni pana in Giulesti n-ar trebui sa faci mai mult de 15-20 de minute... Si da, are dreptate Marian, o diagnoza universala nu te ajuta prea mult comparativ cu Star, sa nu mai vorbim de manuitorul sculei... Succes!
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF