Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cablu auxiliar si sd card adaptor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cablu auxiliar si sd card adaptor

Bunã.
    Detine cineva informatii de unde as putea achizitiona adaptorul pentru cablu auxiliar si card eader-ul pentru un mercedes e class, w212, an fabricatie 2010.
    Mentionez ca in torpedeou am doar o un slot cu pini, deci va trebui un adaptor .
    Astept sugestii sau soluții.
    Mulțumesc anticipat.

Daca pui seria de caroserie putem vedea ce interfata ai in torpedo si ce adaptoare se potrivesc - USB, AUX, IPod,etc.

Deasemenea, de obicei Comand-urile la W212 suporta Bluetooth Audio astfel poti face streaming direct din telefon la o calitate acceptabila prin bluetooth ( muzica stocata, radio online, Deazer, Google music, etc).

Adaptorul pt card poate fi original sau orice marca, de la orice magazin de calculatoare.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Buna ,
      Am achizitionat un ekl 200 din 2010 . Cum as putea sa fac up-date la harti ?
      Serie WDD2120051A185960.
      CD player-ul imi arata ca " cd unreadable" am incercat si cu originale si cu mp3 , mesajul este acelasi .
      Daca poate cineva sa ma ajute ..
      Multumesc !

Comment

Originally posted by laura pocnejer View Post
        Buna ,
        Am achizitionat un ekl 200 din 2010 . Cum as putea sa fac up-date la harti ?
        Serie WDD2120051A185960.
        CD player-ul imi arata ca " cd unreadable" am incercat si cu originale si cu mp3 , mesajul este acelasi .
        Daca poate cineva sa ma ajute ..
        Multumesc !
        In primul rand trebuie sa repari unitatea, la modelul tau update-ul se face cu cate un disc din pachetul de 4 discuri destinate unitatii APS50 (asa se numeste unitatea din dotarea taxiului).

La cei peste 300K km cu siguranta blocul optic a obosit si merita inlocuit.

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Salutare, sint noul posesor al unui E250 CGI din 2010 WDD2120471A202009 si as vrea un adaptor USB, eventual un cititor de card. De asemenea as vrea sa-i fac un update la harti deoarece in cd-urile originale, pe care le am, nu exista Romania.
          Multumesc

Comment

Salut. De unde as putea achizitiona un cd/dvd cu un update la harti pentru un w212 din 2010, harta Romaniei in special.Am si harta Romaniei deja pe el dar nu este detaliata deloc, abia daca vede 4-5 bulevarde in Buc dar in restul tarii nimic si tin sa precizez ca nici modelul de comand nu stiu care e ( primul mercedes ).
            Ar mai fi si adaptorul pt sd card sau usb...unde se cupleaza si de unde il pot achizitiona. Va multumesc frumos.

serie: WDD2120051A228031

Comment

Salut , am o intrebare , unde pot gasi sa cumpar , acel card mare , care intra sub butonul de volum la W212 , pentru a pune muzica? Observ ca are si un Hard de 6 gb , cum pun muzica pe el ? In cotiera am un suport de telefon , cum pot conecta telefonul la Bluetooth macar , ca nici asta nu reusesc ? Va multumesc !

Comment

Originally posted by cl600 View Post
                Daca pui seria de caroserie putem vedea ce interfata ai in torpedo si ce adaptoare se potrivesc - USB, AUX, IPod,etc.

Deasemenea, de obicei Comand-urile la W212 suporta Bluetooth Audio astfel poti face streaming direct din telefon la o calitate acceptabila prin bluetooth ( muzica stocata, radio online, Deazer, Google music, etc).

Adaptorul pt card poate fi original sau orice marca, de la orice magazin de calculatoare.
                Nu reusesc sa conectez bluetooth audio , doar bluetooth pentru vorbit la telefon ! Are vreoundeva optiunea aceasta ? Multumesc ! Un cablu pentru mufa din torpedo , unde gasesc , ca sa iasa mufa stick ?

Comment

Pt modelele cu Media Interface, adica cele care au conectorul mare cu multi pini in torpedo, se poate achizitiona din orice reprezentanta sau de la noi un set de 3 cabluri adaptoare - Aux, USB si Ipod.

W212, mai vechi care are Comand si nu are activa functia Bluetooth Audio, in anumite situatii aceasta se poate activa dupa un update de software.

La modelele vechi de Audio20 sau APS50, nu se poate activa Bluetooth Audio.

www.mbretrofit.ro

Comment

Salut întrebarea mea este se poate instala în w211 an 2004 în loc la radio cd original din fabrica un mp 3 mai nou i sa pstrez boxele originale? Mulumesc frumos.

Comment

Bineinteles ca se poate.Daca vrei OEM pui command 2.5 are si slot card mini sd pentru harti costa in jur de 500 de euro el in sine sh , sau direct din China cu camera, andoid etc in jur de 300 de euro nou si sunt deja vreo 2 topicuri pe tema asta.
                      Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Salutare. Ma poate ajuta cineva in urmatoarea problema?
                        Am un -class w169 cu unitate audio Audio Sound 5 CD.
                        Am reusit sa activez aux din meniul ascuns ( http://www.mercedes.gen.in/mercedes-...est-mode-menu/ )
                        Am instalat mufa auxiliar insa nu se aude nimic. Apas pe butonul CD pana apare afisat AUX iar in acest mod aux, unitatea audio ramane "inghetata" . Nici volumul nu mai functioneaza. Stie cineva ce pot face? Multumesc

Comment

Buna ziua!am in torpedou doar mufa jack,pot sa ii pun si usb? W212

Comment

Bună ziua!

De curând am schimbat unitatea mea Audio 20 (NTG 2.5) cu Audio 50 APS (NTG 2.5). Nu am vrut-o neapărat pe asta, dar era la un preț bun și a mea avea fața decojită. Problema e că această unitate avea montată pe mașina donatoare și o interfață media pe care eu nu o am. Ca rezultat, mufa mea de AUX (clasică de 3,5mm) nu mai merge. Trebuie să umblu pe la cabluri sau se modifică din setările unității tipul de auxiliar? Mulțumesc!
                            Oo==oO

Comment

Am rezolvat problema de mai sus. Am mers la cineva care a dezactivat interfața media (UCI) și apoi inelul optic, a dat un reset și auxiliarul a mers. Știu că era oarecum off-topic, dar în caz de se lovește cineva de problema asta, am scris și rezolvarea. Toate cele bune!
                              Oo==oO

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF