Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Bataie roata stanga fata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bataie roata stanga fata

Va salut,am o problema la roata stanga,i-mi bate janta in fuzeta pe drum denivelat,am schimbat pivotul si roata nu are joc,eu ma gandesc ca ar fi rulmenti prea stransi.Va multumesc

Cum sa bata janta in fuzeta? Ridica roata sus si verifica cu atentie toate articulatiile inclusiv capatul de bara!
    Toate literele lipsa le-am mâncat de foame. Toate greselile le-am facut cu rea intentie!

Comment

Nu cumva bate in etrier?Am mai intilnit.
      Ca si detaliu( nu fac pe desteptul) janta nu poate bate decit in port fuzeta.Fuzeta este cea care se uneste cu janta prin intermediul prezoanelor. Singurul mod prin care poate batea in fuzeta este sa nu fie prezoanele strinse sau sa aiba gaurile de la janta ovalizate/largite.sau mai poate fi ceva:jante de tabla cu prezoane pt jante aliaj.

Comment

Multumesc,jantele sunt originale,pun o poza poate nu ma-m exprimat bine,i-mi bate in partea de sus unde am incercuit
        Attached Files

Comment

Aia este port-fuzeta.Bataia pe drum denivelat, daca spui ca roata nu are joc, o vad din jante cu gaura de centrare mai mare sau deormata, ori gaurile pt. prezoane deformate.Ar mai fi o posibilitate ca rotile sa nu fie pt. acest tip de autoturism sa aiba ET-ulpozitiv si astfel sa fie prea aproape de fuzeta.

Comment

De un an jumate am masina si nu am schimbat jantele bataie in port fuzeta a aparut dupa ce am strans rulmentii ca aveau un pic de joc.Multumesc pentru ajutor joi am sa o duc la service,posibil sa fi strans rulmentii stramb.O ZI BUNA TUTUROR

Comment

Du-te la un punct ce se ocupa cu geometrie roti și fă-i un test. Ma gândesc ca ai unghiurile dereglate.

Comment

Nu e nici un unghi dereglat,sunt terminati rulmentii!
                Toate literele lipsa le-am mâncat de foame. Toate greselile le-am facut cu rea intentie!

Comment

Problema rezolvata,facut geometrie roti cu laser.iar bataie a disparut,multumesc pentru raspunsuri

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF