Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme w211 proaspat

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme w211 proaspat

Salut!
    Am avut un c class care l-am dat la schimb pe un w211 2003.Masina arata bine a fost taxi dar este foarte ingrijit nu am gasit probleme la el decat una singura.Si babana cred eu.
    Intai si intai de toate la cutiile automate la plecarea de pe loc masina cupleaza direct in viteza sau se tureaza pana la un anumit nivel si apoi incepe sa cupleze?
    A mea se tureaza parerea mea destul de mult pana sa cupleze gen ajunge la 2000 apoi scade cand incepe sa cupleze.
    Si problema cea mare am incercat sa vad ce top speed are asa ca am tras pe dreapta am scos limitatoarele de roti de iarna etc dar masina nu trece de 145-148km/h iar la viteza asta este in 4500 de ture deja.Oare din cauza ca a fost taxi?NU cred fiindca am vazut multe foste taxi si prindeau peste 200. Din cauza ca nu cupleaza instant la plecarea de pe loc eu sunt de parere ca nu are destul ulei in transmisie sau trebuie schimbat convertizorul si si uleiul.Care este rolul acelui convertizor si cat costa? Se schimba greu?
    Alte pareri in legatura cu de ce face masina mea asa la plecarea de pe loc si dc nu pot trece de 200?

vin: WDB2110041A154582
    Last edited by dinamix; 02-04-2015, 22:10 PM.

Dincolo de problema evidenta la cutie, nu înțeleg cum ți-ai închipuit că e mai ieftină întreținerea la un E taxi decât la C-ul tău, pe care îl vindeai pe motiv că nu-l mai poți întreține...
    Ia legatura cu CL600 să se uite la cutie, însă eu aș insista să inversez schimbul, cu circul de rigoare.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Povestea este mai lunga dar pe scurt o ruda apropriata vroia sa ma ajute dar el vroia e class si l-am schimbat cu al meu iar el mi-a platit masina mie astfel eu nu detin masina in momentul de fata dar fiindca eu am cont pe clubmercedes eu voi posta problemele masinii avand in vedere ca eu i-am gasit masina de schimb iar el a fost deacord ma simt intr-un fel responsabil de tot ce este in neregula cu masina aceea si vreau sa il ajut macar cu niste solutii deasta intreb aici.
      Pe scurt am facut schimb de masini si iam vandut lui si acum vreau sa il ajut sa o puna la punct.
      Cat despre colegul CL600 el este in bucuresti iar masina este in cluj.

Comment

In Tm cica este un service bun de automatice(este mai aproape decat Buc),dar nu ma intreba ce si cum ca nu stiu,poate colegii de aici stiu,cred ca Red Bull are idee.Macar luai un 210 in mintile lui,decat w211 asta cu probleme.Convectizor cred ca pe la 3000 ron minim.

Comment

Asa cum ti-am raspuns si pe topicu de cutii automate spun si aici: in momentul in care iei piciorul de pe frana si cutia este in D, trebuie sa plece usor de pe loc, fara sa accelerezi cat de putin.
          Uite aici link catre service-ul de cutii unde mi-am facut si eu Passatul (ce ziceam pe celalalt topic) si pe prima pagina ai si un filmulet care iti explica ce face convertizorul

Practic covertizorul este in loc de ambreiaj...asta asa cu o exprimare grosiera.
          E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Salut cred ca cu aceasta masina ai facut tu schimbul: http://olx.ro/oferta/mercedes-benz-e-200-ID2uk8r.html

Nu e nici o problema din partea celui care ti-a dat masina, dar tu ai luat teapa!

Nu vreau sa te sperii dar spunei rudei tale sa se inarmeze cu multi bani pentru intretinerea ei.

Succes si multa rabdare ca vei avea nevoie.
            Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
            Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Jacob poti elabora te rog? Vreau sa stiu situatia exacta inainte sa ii spun cunostiintei mele.
              cat despre masina cam stiam ce e cu ea stiam ca e taxi.

Comment

Nu e neaparat rau sa iei un fost taxi...mai ales daca a fost intretinut. Sunt echipate cu electromotoare si alternatoare mai mari. Si de-obicei au acele scaune incorporate pentru copii in bancheta spate.
                Daca nu a fost intretinuta atunci e mai rau.
                E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                C180 W202, 1994
                W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

A fost intretinut este in tara de 2 ani a fost inmatriculat deci taxa platita si nerecuperata am dovada de la proprietar nu are carte service dar proprietara mia zis ca a fost folosit ca si taxi asta pentru mine inseamna ca au fost facute revizii cumtrebe ca in germania nu te joci.Nu stiu la ce ar trebui sa ma uit fiindca totul functioneaza si functioneaza chiar bine pe ea nu are rugina are o aripa schimbata dar nimic serios este curat este la linie nu este revopsit am verificat kilometrii sigur ii are dati inapoi dar in banii astia nu cred ca este vreuna fara km dati inapoi motorul merge foarte bine nu tacane nimic nu bate nimic nu se misca nimic pe el .Nu stiu chiar as vrea sa stiu la ce ar trebui sa ma uit ca sa stiu ce ceapa am luat faza ca este taxi stiam de dinainte sa il iau chiar si aici pe forum mi sa zis odata.
                  Singura problema mi se pare cutia fiindca este umpic incapatanata dar ea functioneaza nu smuceste cupleaza mai greu eventual cu o revizie la cutie si o inspectie la ambreiaj o sa isi revina complet.
                  Last edited by dinamix; 02-05-2015, 13:40 PM.

Comment

Nu e vorba ca sunt mai dotate Taxiurile decat celelate masini de serie.
                    E vorba de intretinerea lui, modelul acesta este cunoscut nu ca si cea mai fiabila masina, ci din contra cel mai problematic model, acuma asta nu inseamna ca va cadea din prima, ci asa pe parcurs.

Eu am zis sa aveti bani pusi deoparte pentru eventualele defcte ce o sa apara pe viitor, ca sa nu va prinda prin surprindere.

Taxiurile din Germania, sunt cele mai intretinute masini asta e cert, dar si acolo deja dau inapoi kilometrajul ca nu au voie sa mai faca Taxi daca au trecut de 500.000 km, asta am vazut eu cu ochi mei la televizor pe un canal nemtesc nu demult.

Si acuma revenind la masina in cauza, daca ati citit atent anuntul, proprietarul specifica clar ca la schimb pretul creste la suma cu tare.
                    Tu ai dat si diferenta de bani sau ati facut schimbul par la par?
                    Daca ai mai dat si bani, e nasol.

Nu am eu nici o treba ca fiecare face cum vrea si cum poate, dar cum zicea cloegul de mai sus, intretinerea lui este mult mai sostisitor decat ce ai avut tu.
                    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Este mai costisitoare de intretinut dar masina am dat-o la o cunostiinta care isi dorea demult deci eu nu mai am deaface cu masini si el stie modelul ca el si la ales.Pana acum totul merge foarte bine actele sunt in regula taxa este rezolvata in afara de revizia la cutie nici sa vrei nu gasesti ceva in ce sa bagi bani ca nu ai ce pune la punct.Eventual si-o poate accesoriza.Bn asta fara revizia la cutie care se va face cu tot cu filtre si cu ulei si la motor si tot.Dar asta e fix problema lui face ce vrea cu banii lui.Si daca faza cu 500.000km nu mai are voie taxi daca asta ati auzito de curand masina asta este in tara de mai bn de 2 ani.
                      Last edited by dinamix; 02-05-2015, 14:02 PM.

Comment

Ma poate ajuta cineva cu o decodare de vin?
                        WDB2110041A154582

Comment

Sunt curios ce model de cutie are masina asta.Vreau sa stiu exact cate viteze are fiindca pe manual sa schimb eu vitezele pe computeru de bord imi arata 4.Stiu ca sunt cutii automate si cu 4 rapoarte.Mie mi se par putine fiind obisnuit cu manuala in 6 trepte.

Comment

Transmisia: 722699 04 013175
                            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Cutia are 4+1 viteze, plus marsarier. Dar "manual" nu poti schimba decat 4 viteze.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF