Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema SRS w211 + dezaburire spate

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema SRS w211 + dezaburire spate

Azi mi s-a aprins SRS in bord. Din ce am vazut e ceva la centura? Si pe langa nu imi merge dezaburirea spate. Am verificat siguranta si e ok. Stie cineva traseul de cabluri pe unde merge?
    Multumesc!

La w211 se arde conectorul degivrarii lunetei din din SAM-ul de spate.
    Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

Originally posted by popeye_pmm View Post
      La w211 se arde conectorul degivrarii lunetei din din SAM-ul de spate.
      Salut! nici mie nu imi merge degivrarea lunetei, ai cumva o poza exact cu acel conector???
      multumesc!

Comment

Nu am foto . Se poate comanda nou la orice reprezentanta Mercedes.
        Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

Originally posted by seal27 View Post
          Azi mi s-a aprins SRS in bord. Din ce am vazut e ceva la centura? Si pe langa nu imi merge dezaburirea spate. Am verificat siguranta si e ok. Stie cineva traseul de cabluri pe unde merge?
          Multumesc!

SRS nu este de la centura , este folia(cantarul) din scaun pentru airbag. Stiu asta pentru ca si la mine s-a dus folia din scaunul dreapta fata.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF