Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema cu functia Hold W211E320

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema cu functia Hold W211E320

De ceva vreme nu se mai activeaza functia Hold.Am fost la Mercedes si nu ii da de cap.Ultima gaselnita este ca ar fi de vina acumulatorul ala din portbagaj.in fata ,pe langa filtrul de polen nu areacumulatorul mic de care vorbeau alti colegi.Ei nu au avut un acumulator sa ii faca proba,dar au zis sa cumpar eu unul nou si sa ma duc la ei sa incerce iar.nu prea cred sa fie plauzibila treaba asta,asa ca intreb ,daca a mai patit cineva cu Hold-ul asta cineva.
    VITEZA NU TE UCIDE,DAR OPRIREA BRUSCA......DA!

Am găsit problema! Alternatorul nu încarcă suficient de bine. Ar trebui sa bage 14.2 și băga doar 13.0V. Am schimbat releul de încărcare și acum totul este OK!
    VITEZA NU TE UCIDE,DAR OPRIREA BRUSCA......DA!

Comment

Salut. Eu am un c250 cdi cu 7g tronic din 2012... Cam de 1 an de zile nu merge holdu... Și am verificat curentul și bagă 14,2v și pe diagnoza nu da nici o eroare....

Comment

Si eu am avut problema asta si a fost de vina bateria mica din portbagaj, desi masurata acasa cu un aparat de masura parea a fi in regula. La reprezentanta i-au masurat mai multi parametri si unul nu era in valorile normale, nici nu am prea crezut ca e din cauza aia, am schimbat bateria, care pare una de motocicleta, si totul a fost in regula. Eu am tot e250 cdi, dar facelift.Bafta.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF