Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema Mercedes E200CDI cutia de viteze

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Mercedes E200CDI cutia de viteze

Buna ziua!
    Am achizitionat un E200 CDI an fabricatie 2000,automat si am o problema la cutia de viteze cred nu stiu sigur.
    Atunci cand bag masina in D, da sa plece imediat si dardaie toata masina tremura rau de tot, in celelalte nu face deloc de exemplu cand o bag in R sa mearga in spate sta pe loc nu are nicio problema nimic pana ridic piciorul de pe frana si merge foarte lin totul e ok, in schimb in D cum o bag cum incepe sa tremure si da se plece imediat !
    Daca ma poate ajuta cineva.Multumesc

Schimba tampoanele de la motor si cutie.
    Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

Masina tremura la plecarea de pe loc atat in rest nu, cand dau in spate de exemplu, iar cand apas frana scade turatia motorului

Comment

Poate sa fie si de la rola alternatorului...Du-te in service si verifica rolele toate si suportii motorului... Bafta!

Comment

Problema rezolvata, erau tampoanele de la motor !

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF