Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme E200 cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme E200 cdi

Salut !
    De curand am achizitionat un E200 din 2010 si am intampinat cateva probleme .
    - Prima ar fi ca,aseara,computerul de bord mi-a afisat urmatorul mesaj de atentionare : " Taxi alarm sistem inoperative ".Stie cineva despre ce e vorba?
    - A doua problema este ca , atunci cand comut pe faza lunga mi se comuta doar un far , celalalt ramane tot pe scurta . Este normal?
    Imi cer scuze pentru intrebarile poate stupide dar detin masina de putin timp si nu am cunostiinte in domeniu .

Multumesc anticipat !

Probabil masina a fost taxi in Germania, cel mai simplu sa puna cineva testerul pe ea sa anuleze cumva alarma de panica ce au taximetristi, iar cu faza lunga s-ar putea sa ai arsa becul de la faza lunga sau o siguranta. Verifica mufa care alimenteaza farul daca primeste curent la faza lunga sau scoate becul si verifica daca e ok.

Comment

Salut, am citit postarile colegilor referitoare la achizitia unui w211. Eu vreau sa achizitionez o masina din anii 2007-2009. Exista cumva 2 modele, unul echipat cu dpf si altul fara dpf?
      Multumesc mult pentru raspuns!

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF