Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cutie automata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cutie automata

Salutare colegi ! Nu stiu daca aici trebuie sa postez "problema" pe care o am,de aceea imi cer scuze anticipat ! Am probleme pe la cutie,pierde ulei si la schimbarea treptelor 1 si 2 am niste socuri puternice si pe W si pe S. Masina este un E220 CDI,W210 fabricat in 2001,105kw,143 cp.
    Rugamintea mea este : daca stiti pe cineva sau aveti de vanzare o cutie de viteze ma puteti contacta pe nr. de tel 0740000801.
    Cutia este automata cu +si- seria R2032710001
    15407.2 11
    Seria si numarul de sub le-am notat de pe cutia mea. Cat mai urgent daca se poate ! Va multumesc!

Mai indicat este sa stii tipul cutiei,posibil 722.6, si apoi sa cauti exact alta cutie, este indicat sa cumperi cutia cu tot cu convertizor, se pare ca ar venii imperechiate din fabrica. Dar inainte de a schimba cutia ar fii indicat o vizita la cineva specializat,

Comment

Vorbeste cu colegul automaticul. Stie el ce e de facut...daca schimba vitezele sunt sigur ca nu ai nevoie de alta cutie de viteze, ci poate doar trebuie resetata/ reglata, sau schimbate niste piese... Apropo...rezolva prima si prima data pierderea de ulei urgent, completeaza cu ulei pe norma MB 236.14, daca chiar vrei sa nu schimbi toata cutia de viteze. Bafta!

PS. O cutie tiptronic pentru w210 SH incepe de pe la 500 de euro... Bafta!

Comment

O sa-i fie cam greu sa ajunga la colegul automaticul, tinand cont distanta.

Comment

Stii cum e... nu e musai sa ajunga personal, dar ar putea sa se intereseze inainte ce ar fi problema, pentru ca sincer nu cred ca are ceva probleme cutia. Ceva de genu cum are dumnealui, avea un amic de al meu. Se pare ca computerul cutiei facea figuri. A schimbat omu' computerul si toate au fost bune si circula si azi cu ea fara nici cea mai mica problema. Iara, daca doreste poate sa mearga pana la Bucuresti, ca de ... alti au plecat de la Iasi sau Maramures pana la Bucuresti ca sa isi rezolve problema. Poate totusi colegul automaticul o sa ii recomande pe cineva de la el din zona care stie cu ce se mananca cutiile de viteze... E vorba doar ca tre sa faca ceva...ce doreste dumnealui. Bafta!

Comment

Cutiile automate nu vin imperecheate cu convertoarele, dar probleme pot face ambele...

Comment

Originally posted by Heavy D. View Post
              Cutiile automate nu vin imperecheate cu convertoarele, dar probleme pot face ambele...
              Este o informatie aflata de la altcineva, doar mi-am dat cu parerea, scuze de dezinformare.

Comment

Va multumesc tuturor pentru sfaturi! Azi mi-a venit cutia cu tot cu convertizor,am cumparat-o cu 350 de euro si cu garantie . O sa o pastrez si pe cea veche si poate o voi repara pe parcurs. Saptamana asta o sa va tin la curent cu starea masinii...sper sa mearga bine! Va multumesc inca o data si multa sanatate !

Comment

se rezolva cu un sfert din pret problema la cutia ta ! 175 lei 5 litri de ulei + 85 lei filtru,garnitura, mufa contacte ! + 30 lei stergerea erorilor cu testerul + manopera sub 100 de lei !

Comment

Era foarte buna informatia daca venea inainte sa dea omu' 350 de euro + manopera pe alta cutie.... Ata ete!

PS. Editeaza orasul/ locul unde esti la informatii... ne dam cu totii seama ca esti roman de-al nostru.. Poate doresc unii colegi sa te contacteze pentru info sau reparatii (daca esti mechanic).

Stima,
                    Last edited by SirDeadline; 07-10-2014, 20:22 PM.

Comment

Buna ' am si eu un mb e 270 automat 2004 si am ceva probleme si anume atunci când forțez între 1500-2200 ture mașina Trepideazã , dupã care merge normal, doar când o forțez! Precizez ca si atunci când perg constant cu ea observ ca turometrul oscileazã când o țin pe pilot automat sub 2000 de ture! Am schimbat cardanul si tot așa face ! Dacã știe careva ce ar putea fi as fi încântat! Ms mult

Comment

Originally posted by lorentzoo View Post
                        se rezolva cu un sfert din pret problema la cutia ta ! 175 lei 5 litri de ulei + 85 lei filtru,garnitura, mufa contacte ! + 30 lei stergerea erorilor cu testerul + manopera sub 100 de lei !
                        175 lei 5L ulei nu cred ca este original. Eu as merge la cutie doar pe ulei de origine. Filtrul poate fi AM, dar garnitura tot origine as pune-o. Multe pierderi de ulei sunt din cauza garniturilor AM, care nu sunt exact la fel (dimensiuni imperfecte sau calitatea cauciucului).

Comment

Si eu te sfatuiesc sa nu te joci cu cutia si sa pui numai ulei original. In baie ai normal cam 3,8 litri. Cumperi 4. Nu e o avere. Filtrul cu garniturile original si el sau MANN.

Comment

Working...
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF