Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W211- Localizare distribuitor frană de mană

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W211- Localizare distribuitor frană de mană

Pedala franei de mana, s-a relaxat de ceva vreme, trebuie s-o apas foarte tare pentru a opri masina in rama sau panta. As vrea sa incerc sa reglez in prima instanta cablul franei de mana si-n functie de rezultat o sa caut mai departe la sabotii de frana.
    Gasisem in multe fotografi pe net, ca localizarea distribuitorului franei de mana ar fi sub bancheta spate, se demonteaza cateva suruburi la un capac dreptunghic si acolo se face ajustarea franei de mana.
    La mine nu e asa, nu am nici un capac dreptunghic, doar doua capace rotunde care, cred c-ar fi de la rezervor..
    In concluzie, ar fi undeva pe sub masina....insa nu am avut canal sa intru si sa pot demonta scuturile de plastic.
    Stie cineva daca se afla cu siguranta sub masina ? sau mai e vreo cutiuta ascunsa pe undeva ?
    Cum se face exact reglajul ? nu am nici o poza sa ma inspir inainte de-a vedea ce-i acolo..
    Va multumesc mult
    Atasez si-o poza cu zona bancheta spate.
    Attached Files

Acolo pe mijloc ar trebui sa ai acea gura de vizitare ai incercat sa iei jos capitonaju acela sa vezi poate e pe sub el.

Comment

Multumesc Petri

Mda..asa am crezut si eu..dar la mine nu-i... de aceea sunt in ceata...am gasit cateva poze pe net, unde se vede clar si fara dubii ca-i acolo.....atasez o poza
      Attached Files

Comment

Atunci singura varianta e pe sub masina dar cred ca trebuie desfacut cardanul ca pe deasupra lui trece. Mai bine incearca o reglare din saboti daca mai poti regla ceva la ei.

Comment

Mergi la cineva care a mai reglat sabotii si o regleaza cu o surubelnita dreapta in 10 minute. Poti sa reglezi si tu sa invarti tamburul pana ai sa vezi prin gaura surubului de la roata o roata dintata micuta si il invarti de ea pana se blocheaza tamburul de nu mai poti invarti nici cu ranga, dupa care slabesti putin 2-3 dinti.

Comment

Multumesc mult..

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF