Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Apa in portbagaj W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Apa in portbagaj W211

Astazi am fost la electrician pentru cateva probleme si cand a desfacut in spate la portbagaj a gasit destul de multa apa pe langa baterie. Ce-i drept eu am scapat vre-o 2 litri de apa prin portbagaj acum cateva luni dar ma indoiesc ca nu s-a uscat de atunci. Am avut si un sac de nailon pe fundul portbagajului si am observat ca era ud dar doar pe partea dinspre tapiterie. Si mai am si o tavita de protectie care acopera toata suprafata portbagajului. Intrebarea mea este daca se poate ca apa sa fie de la condens, sau sa intre pe undeva apa de la ploaie. In Sibiu a cam plouat torential sapt. trecuta. Maine am sa dau si cu feonul sa se usuce si am scos si sacul si tavita sa vad ce se mai intampla la urm. ploaie. Ce parere aveti?

Scoate tot ce inseamna plastic, covoras, etc. Sterge bine locurile ude cu o carpa uscata, Daca tabla a in ceput sa corodeze (rugineasca), cu o perie de sarma freaca bine locurile si aplica un strat de vopsea anticoroziva. Exista niste solutii pentru estomparea ruginei sau poti folosi vopsea lovitura de ciocan. Curata canalele de scurgere a apei de pe langa chederul portbagajului si astupa orificiile (gauri tehnologice) de pe fundul portbagajului cu silicon, eventual tai niste coperti din plastic si le lipesti cu silicon pe gauri. Acolo de regula sunt niste doape speciale.
    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
    Onorez comenzi si in Bucuresti
    Tel. 0736375626 Marian

Comment

Verifica tot ce tine de stopuri , cheder -portbagaj . Posibil sa intre pe acolo .

Comment

Salut! Cum ai rezolvat? Am si eu apa dupa ploile astea torentiale, in acelasi loc.
        Lampa este exclusa, fiind verificata. Garnitura originala, bine montata.
        Suspectez jgheabul de plastic de pe marginea capotei.
        W211, E220 Cdi, 110 kW, 2004, AT 722.6

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF