Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Nu se tureaza peste 3000,probleme la cutie?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu se tureaza peste 3000,probleme la cutie?

Buna,am tot citit aici despre aceasta problema care se zice ca protejeaza motorul in caz de avarie.Eu am schimbat supapa egr,turbo,catalizatorul,galeria de admisie si din cand in cand ma trezesc ca nu trage motorul.Opresc motorul,scot cheia din contact si pe urma merge iarasi pana ajung la o anumita viteza.Dupa parerea mea cred ca,fiind o cutie automata,de la o anumida viteza in sus da ceva impuls la motor si intra pe sistem de avarie si nu mai trage.Sper ca cineva sa ma ajute sai dau de capat ca deja am schimbat prea multe piese pentru avaria asta.Multumesc

Aceeasi problema o am si eu... dar eu nu am schimbat nimic pana acum... am observat aceasta problema la ultimile 2 drumuri extra-urban... Sper ca vreun coleg mai priceput sa ne lamureasca...

Comment

In primul rand ar fi bine sa ne spuneti si noua despre ce masini vorbim iar ca sfat recomand o diagnoza deoarece pentru acest simptom cauzele pot fi multe.
      Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

In cazul meu este vorba de W211, 220CDI, an 2002...

Comment

Star, apoi erori aici...
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by popeye_pmm View Post
            In primul rand ar fi bine sa ne spuneti si noua despre ce masini vorbim iar ca sfat recomand o diagnoza deoarece pentru acest simptom cauzele pot fi multe.
            E200cdi an fabricatie 2001

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF