Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sistem navigatie Audio 50APS -Cd-uri versiune 2014-2015

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sistem navigatie Audio 50APS -Cd-uri versiune 2014-2015

Desi e un sistem vechi poate mai intereseaza pe cineva.
    Pe W211 din 2004 am instalat un sistem Audio 50APS (NTG1), display mic, Cd deasupra ecranului. Am cd-urile cu versiunea V.15 2014-2015, ultima aparuta. Desi e ultima versiune nu exista cartografiere cu Romania pentru acest system..Dar, daca introduci o localitate din (de ex. ) Ungaria si cauti Border Crossing , imi arata DN 79 Romania, sau Varsand Romania . Culmea e ca dispalayul arata OF MAP ..(sageata de indrumare de pe ecran)...si vocea functioneaza. Dupa ce-am introdus primul cd in unitate si-a facut up-date la soft cateva zeci de minute. Acesta este ultimul update la soft CC 14157. Pe net se gasesc o gramada de modele de Comand-uri. Care ar fi cel compatibil pentru inlocuirea lui 50APS ? A inlocuit cineva si functioneaza ? Am citit cred ca toate posturile, nu-s lamurit.. Cum verific daca am fibra optica sau nu ? Toate command-urile au si unitate in portbagaj ? Incerc sa adun informatii sa stiu exact ceea ce vreau sa cumpar. Din cate am citit cel mai bine ar fi sa cauti dupa PART.NUMBER ?? sau ?
    Daca intereseaza pe cineva post-ul meu...ok...daca nu ajutati-ma voi cu niste informatii..
    Va multumesc..

Audio 50 APS nu are harti ptr. ROMANIA.Daca vrei navi. ptr. ROMANIA iti trebuie COMMAND ntg1 si modul navigatie in portbagaj.

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF