Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Lichid parbriz

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Lichid parbriz

  Salutare,
  Am incercat sa caut o solutie la aceasta problema, dar orinu am cautat cum trebuie, ori nu s-a mai discutat...De 3 zile nu imi mai merge spalarea parbrizului, adica nu mai stropeste. Lichid exista, stergatoarele se actioneaza cand apas maneta dar lichid, nu... Imi puteti da un sfar, de la ce ar putea fi? Sigurante, motoras, vreun furtunas...sa nu ma apuc sa demontez toata instalatia...

  Masina, MB E220, W211, an 2002.

  Va multumesc!

 • #2
  Motorasul se aude cand actionezi maneta ? Cred ca s-a defectat motorasul sau daca nu s-au infundat diuzele alea desi nu cred.
  Toate cele bune.
  Toate cele bune.

  Comment


  • #3
   Originally posted by Ionut w210 View Post
   Motorasul se aude cand actionezi maneta ? Cred ca s-a defectat motorasul sau daca nu s-au infundat diuzele alea desi nu cred.
   Toate cele bune.
   Nu imi dau seama daca se aude motorasul... diuzele nu sunt infundate (cred) ca am bagat osor un ac pe fiecare, si cred ca e putin probabil sa fie infundate... Daca nu imi mai da nimeni o parere o sa incerc sa schimb motorasul.
   Multumesc pentru raspuns!

   Comment


   • #4
    Inca o intrebare: motoras spalator parbriz este una si aceeasi cu pompa apa parbriz?

    Comment


    • #5
     Electronica de pe Motorasul de la stergatoare comanda din cate se pare pompa de apa care trimite apa la parbriz.
     Eu am montat un motoras de stergatoare din dezmembrari, de la cineva din galati, in urma caruia nu imi mai functiona nici mie apa pt spalat parbrizul.
     L-am returnat, dar nu l-au mai ridicat de la curier, deci nu ajunge la altii. Teapa de 250 de ron + taxe curier de retur care le-am platit eu. In fine.
     Te-as putea ajuta eu cu motorasul meu pentru proba, gratis, care facea figuri la stergerea geamului, dar functiona intotdeauna spalatorul la parbriz, acum nu stiu cum intri in posesia lui, Eu sunt din Tg Mures. L-ai putea monta numai in mufa de la sigurante, situata pe aripa stanga, sa nu mai demontezi pe acolo, sa vezi daca problema e din motoras. Cand am fost la tester, imi dadea F - Fault cu F mare pe motorasul de stergator. Ai fost la tester?
     0744.830.843 e nr meu pentru detalii.
     Last edited by Dj Sky; 04-07-2014, 10:24 AM.

     Comment


     • #6
      Problema rezolvata. Motorasul era buba. Desfacut roata, demontat contra-aripa, demontat motoras, achizitionat motoras nou (pret dezmembrari 50 lei, pret nou magazin, 25 lei) , montat totul inapoi si problema rezolvata.
      Multumesc pentru raspunsuri!

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF