Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Martor motor aprins in bord

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Martor motor aprins in bord

Am de 8 luni, un W212 din 2011 - 165.000 km. Nu am avut nicio problema pana acum. In urma cu 4 zile a trebuit sa traversez Bucurestiul (intrare Colentina-iesire Militari) drum facut intr-o ora (pârr-pârr)! Aproape de destintie s-a aprins becul martor motor si de atunci nu s-a mai stins! Motorul merge ca inainte (rotund) nu remarc decat parca o usoara ”moliciune”, adica parca nu prea se mai ”infige” ca inainte! O sa merg saptamana viitoare la un tester, dar pana atunci are cineva vreo ”zicere” despre asta? Multumesc!

Originally posted by balosu cristian View Post
    Am de 8 luni, un W212 din 2011 - 165.000 km. Nu am avut nicio problema pana acum. In urma cu 4 zile a trebuit sa traversez Bucurestiul (intrare Colentina-iesire Militari) drum facut intr-o ora (pârr-pârr)! Aproape de destintie s-a aprins becul martor motor si de atunci nu s-a mai stins! Motorul merge ca inainte (rotund) nu remarc decat parca o usoara ”moliciune”, adica parca nu prea se mai ”infige” ca inainte! O sa merg saptamana viitoare la un tester, dar pana atunci are cineva vreo ”zicere” despre asta? Multumesc!

Pot fi multe 'ziceri', insa dupa test e mult mai simplu de diagnosticat.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Si oricum acele "ziceri" vor fi diferite si te vor baga in ceata si mai mult. Fa test si afli exact.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF