Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Fum la turație

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fum la turație

Vã rog sã mã scuzați dacã nu postez unde trebuie nu știu cum sa gãsesc subiectele dsp problema mea.
    Am un w210 din 2000 manual cu 6 trepte și mașina când ii dau turație mai ales noaptea se vede în oglindã mai ales când e o mașinã în spate ca scoate fum doar când o turez dupã ce o mentin la turație respectiva nu mai scoate care ar fi problema?
    Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat?
    Va mulțumesc, Cristian

Este doar o parere,de o saptamana i-am schimbat uleiul si am pus mai mult cu vreo 300 ml,si asa am patit si eu imi scotea fum,in concluzie verifica nivelul la ulei,trebuie sa fie intre min si max.

Comment

Verifica etanseitatea traseului turbo-admisie, curata EGR si galeria de admisie. Ai chip tuning sau power box? Daca da, astea maresc debitul de motorina, deci vei avea si o parte nearsa, la talpa, ergo fum negru. Pe de alta parte, cdi2 fara pic de fum eu n-am vazut. De la cdi3 in sus, da.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Mulțumesc, uleiul nu cred ca ii problema mea.
        De când face asa mi se pare cãci consuma și mai multa motorina faci mai putini km.
        O sa ma uit la egr și admise, nu am nici un cip pe el.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF