Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

oringuri pompa presiune w211 -curge-

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• oringuri pompa presiune w211 -curge-

Buna ziua tuturor ! Sant mai nou aici si ma confrunt cu o problema la e classe w211 220 cdi din 2003 . As avea nevoie de informatii in legatura cu oringurile din pompa de inalta presiune . Mentionez ca imi curge pompa si nu prea stiu de unde sa incep. Am studiat un pic forumul si am aflat de domnul iulianfye...doar ca adresa dansului de email nu mai e valabila dansul am inteles ca se ocupa de pompe oringurii . Va rog cine poate sa mi dea un sfat o informatie..multumesc!

Salut, am avut si eu o problema asemanatoare si eram convins ca trebuie schimbate o-ringurile din pompa de inalte.Nu te grabi sa schimbi o-ringuri inainte sa verifici furtunele care merg la pompa, cel putin la mine asta a fost problema.Bafta
    *Smart Fortwo 451 Passion
    *w123 230CE
    *w211 E270 cdi Avantgarde
    *w203 c220 cdi Avantgarde
    *w215 CL55 AMG
    *w202 C180 Esprit
    *w210 e320 162kw 1996 Avantgarde
    *w202 c250 TURBODIESEL 110kw 1998 Elegance
    *w201 190E 2.0
    *w123 langversion pullman

Comment

Da mersi Dangerosu le am verificat deja si nu de acolo curge...oricum mersi pentru sfat. Totusi chiar nu stie nimeni cum pot sa aflu detali despre domnul iulianfye?

Comment

Orice service Bosch iti rezolva problema in 20 de minute.
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Va multumesc frumos pentru sfat. O sa incerc sa sun la bosh romania si daca reusesc o sa pun rezultatele aici pentru toti care vor mai avea probleme de acest gen.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF