Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme Cutie Automata E 270 Cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme Cutie Automata E 270 Cdi

    Mai intai va adresez un calduros SALUT tuturor membrilor acestui forum!
    acum sa va povestesc pe scurt povestea masinii mele e 270 cdi avantgarde .Pe 26 iunie am achizitionat -o din Munich 204.000 km am facut 5000 km pana sa ajung in rom la 1 luna distanta o inmatriculez 2002 decembrie euro 3 tx de poluare 92.000.000lei vechi si la a doua zii imi da uleiul afara din cutia tiptronica ,merg la un mester mecanic de mercedes se uita in vas de expansiune la apa si vede 2 picaturi de ulei in apa,atunci imi spune <tu nu mai pleci cu masina ok de aici>(a dat baia de ulei de la cutie jos)constata ca este span auriu in ea si mi spune la revedere cutie automata.Mentionez faptul ca nu l-am crezut l-am pus sa schimbe uleiul din cutie si filtrul si cutia a remas blocata in treapta a 2 a fara sa mai schimbe nici o viteza steptronicul si nici la turatie mare .Acum este in service la schimbat de cutie si la adaptat un nou radiator numai pt ulei pt cutie cu termocupla separata si electroventilator ,in ideea separarii totale (apa, ulei).
    intrebarea mea prima este am avut ghinion total?sau s-o iau ca pe un fapt divers?mentionez faptul ca am citit aproape tot forumul si voi reveni cu noi intrebari caracteristice unui novice necunoscator.
    numai bine !

  • #2
    salutari

    Salutari ,
    Oameni buni ,care aveti mai multa experienta in clasa e ,se pare ca am un nou ghinion si a-si dori sa-mi mai ridic si eu masina din service ca are o saptamana acolo deja si astazi aflu ca masina functioneaza cu noua cutie sh dar nu schimba tiptronicul in manual.Functioneaza numai in drive, s-au dus cu ea si la mercedes la calculator s-o reseteze cica dar tot nimic si acum se apucasera s-o dea jos din nou sa puna alta cutie cum o mai scot la capat cu aceasta masina care defapt imi place mult?
    dupa inlocuirea cutiei de viteze se fac setari pentru a o invata computerul masinii??

    Multumesc anticipat pentru raspunsurile oferite
    Last edited by necunoscator; 08-22-2008, 00:28 AM.

    Comment


    • #3
      Imi pare rau pt ce ti s-a intamplat. nu ma pricep la asa ceva. vreau doar sa te intreb cat ai dat pe ea pt ca si eu ma gandeam sa imi iau asa ceva, tot cu tiptronic.

      Comment


      • #4
        asta este

        in iunie am dat 16 000 din 20 cat era pretul iei ,inmatricularea 2500 euro ,este fff frumoasa o sa o pun in avatar cand o sa apuc sa i fac prima poza

        Comment


        • #5
          WOW. cum ai reusit sa negociezi 4000 de euro? bravo!

          Comment


          • #6
            trebuie adaptata dar nu intotdeauna, daca nu reusesc sa o faca cauta-ma
            Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

            Comment


            • #7
              Originally posted by andubeje View Post
              WOW. cum ai reusit sa negociezi 4000 de euro? bravo!
              Da, a negociat ,dar cat costa sa schimbe cutia de viteze??
              Sper sa o rezolvi cat mai repede, eu te-asa ajuta dar nu ma pricep

              Comment


              • #8
                astazi sunt fericit!

                astazi sunt fericit ,mi-am ridicat masina din service facuta si merge perfect !
                pana la urma din 2 cutii a facut una ,mecanica de la cutia sh si cu electronica de la cutia mea cea veche ,am testat o pe autostrada Buc--Pitesti in total 100 km am mers si cu oarece viteza 220 , si sunt foarte multumit de ceea ce a iesit ! apropo daca stie cineva pe unde pot trage si eu 2 fire dinspre motor inspre interiorul masinii pentru un simplu led care imi spune pornirea si oprirea electroventilatorului de la racirea uleiului in cutie .

                si nu in ultimul rand multumesc tuturor celor care mi-au sarit in ajutor !



                numai bine!

                Comment


                • #9
                  teoretic nu poti trage sarme in interior decat prin interiorul cutiei de sigurante, dar chiar m-ai facut curios cu led-ul ala. ce plapumarie vrei sa faci? ai grija sa nu canti ca ana lesko http://videoclip.cinemall.ro/anna_le...n_flacari.html
                  Last edited by popeye_pmm; 08-25-2008, 23:17 PM.
                  Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

                  Comment


                  • #10
                    rad acum ca-s fericit!!

                    sa fiu umpicut mai explicit fiind electronist de meserie fiecare chichita pusa in plus pe masina doresc sa o vizualisez in mers ca sa ma asigur ca functioneaza perfect . Intr un post de mai sus explicam ca am efectuat o modificare de separare a circuitului de ulei fata de apa din radiatorul principal ,pentru ca asta a dus la distrugerea cutiei mele de viteze (sa spart teava de ulei din interiorul radiatorului si mia bagat pe acolo apa in cutie)acum mecanicul a modificat instalatia ca la mercedesurile vechi (in bara se afla radiatorul de ulei)si radiatorul de apa unde la facut fabrica deci detin 2 radiatoare separate .Avand motor de racire separat si termocupla sa adaptat un releu si o comanda catre un led ca sa vad in permanenta pornirea si oprirea electroventilatorului . prin aceasta poti preveni incalzirile excesive ale radiatorului si implicit starea de avarie in cazul in care ceva nu functioneaza(termocupla sau suprasarcina posibilitate de electroventilator blocat )si pentru asta imi trebuiesc trase 2 fire in int masinii,..........

                    apropo:super videoclipul dar daca se lucreaza cu simt de raspundere este greu sa iei foc si atunci eu fug pentru ca nu am stingator...

                    numai bine!
                    Last edited by necunoscator; 08-26-2008, 00:13 AM.

                    Comment


                    • #11
                      victor,ma bucur ca ai rezolvat cu masina:P
                      acum stai si tu mai linistit.imi pare rau,te-a cam costat ceva-ceva

                      Comment


                      • #12
                        ?????victor ???

                        Originally posted by galileo View Post
                        victor,ma bucur ca ai rezolvat cu masina:P
                        acum stai si tu mai linistit.imi pare rau,te-a cam costat ceva-ceva
                        Daca esti curios cat a costat a fost 50 de mil sau 1400 cutie ulei radiator de ulei separat cu carca cu tot a lu mecanicul care daca aveti probleme vi-l recomand cu caldura
                        DAR VICTOR DE UNDE DIN SITE???DE LA GSM??)

                        Comment


                        • #13
                          nope....esti client mai vechi de-al meu:P

                          Comment


                          • #14
                            Felicitari, imi plac oamenii care stiu meserie.

                            Apropo cred ca ar trebui sa-ti schimbi numele in cunoscator

                            Comment


                            • #15
                              dada

                              Este bun necunoscator ca nu poate sa zica nimeni nimic daca dau gres cu ceva ........
                              cutia merge perfect dar mai am cate ceva care nu merg si mergeau inainte

                              Va multumesc tuturor pentru timpul acordat!

                              Numai bine !
                              Si de astazi ma gasiti si la www.reparatiigsm.ro si la www.reparatii-gsm.ro
                              Last edited by doktor4carz; 09-22-2008, 11:59 AM.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF