Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Deschidere - Inchidere defectuoasa a trapei w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am rezolvat dragi colegi
    Aveam o trapa de la Volvo pe acasa si am demontat pe aia si am luat cablurile de la ea
    Sunt o idee mai scurte,nu se deschide trapa la maxim,dar este de ajuns
    A fost destul de grea inlocuirea lor,adaptarea
    Acum poate veni vara.....

Comment

Ma gandeam ca exact asta e problema la tine. Totusi, poti sa detaliezi mai exact procesul prin care ai ajuns la acele cabluri? A trebuit sa dai jos plafonul?
      Am vazut ceva video pe youtube, dar se referea atunci cand poti sa deschizi trapa, ceea ce la mine...cam greu de crezut... Multumesc!

Comment

Da sigur ca detaliez,poate mai are cite cineva nevoie,multi am vazut ca dupa ce isi vede problema rezolvata........dispare din peisaj,eu nu fac asa,mie imi place sa ajut daca pot
        Deci se scoate ornamentele de pe stilpi din fata,din spate la fel,se scoate plafoniera de iluminare din fata/spate
        Apoi se desface minerele din plafon,fata/spate si motorasul de la trapa,sa nu te incomodeze firele lui
        Se desprinde plafonul mai intii din fata,este prins undeva la trapa,in fata,intr-o sina de aluminiu
        Dupa ce sa desprins de acolo,il lasi usor de fata in jos si tragi de el in fata,trebui sa iasa din sistemul de prindere de la trapa,din spate si din niste cleme care este prinse de trapa in spate.
        Dupa care se va desprinde si va cadea in jos
        Atentie cind il scoti din masina afara,este o pozitie destul de naspa si fara atentie mare,il poti rupe,de preferat scoti masina din P si o bagi in D,sa fie cit mai in spate maneta,daca este automata cutia
        Pe urma trapa are citeva suruburi cu cheia de 10,le desfaci si o scoti afara din masina,de preferat sa te ajute cineva la plafon si la trapa
        Ca sa ajungi la cablurile respective,trebui sa desfaci niste surubele mici cu o surubelnita in stea sau torx si pe linga acele surubele,se mai desface niste nituri din plastic,care initial se rup si se inlocuie tot cu surubel la montare
        Asta o poti studia exact cind o ai jos,direct pe masina nici cea mai mica sansa nu exista sa ajungi la acele cabluri
        Care incearca sa faca ce am facut eu,ma poate contacta la eventualele nelamuriri

Comment

Multumesc pentru sfaturi! Apreciem faptul ca nu 'fugi' ca altii dupa ce isi rezolva problemele, pana la urma de aia se numeste forum.

Deci pana la urma trebuie sa dau jos tapiseria plafonului...ata ete. Probabil ca o sa astept pana se mai incalzeste vremea dar trebuie sa o fac si eu. La mine s-a blocat pentru ca nu am folosit masina, implicit trapa o vreme si s-a blocat. Multumesc inca odata de sfaturi!

Comment

Sigur o sa gasesti la fel ca si mine
            Rugina la cablurile ce culiseaza,din cauza de la apa
            Teoretic nu ar trebui sa ajunga apa la ele,dar.......asta este

Comment

trapa panoramica w211

Sant
              Niklas din Medias , te rog poti sa imi trimiti si mie manualul in limba romana ? al meu e in germana......

Comment

uite aici:

Comment

Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF