Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

w211 nu functioneaza stergatoarele

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • w211 nu functioneaza stergatoarele

    Buna seara colegii, dupa cum spune si titlul nu imi mai functioneaza stergatoarele. Am verificat sigurantele si toate is in regula. Daca vreun coleg de pe forum m-ar putea ajuta cu sfaturi pentru a gasi problema as fi multumitor. Mentionez ca spalatorul de parbriz functioneaza.

  • #2
    Daca ai tras mai violent de maneta de la stergatoare e posibil sa se fi rupt firul(am patit-o la a mea si a trebuit maneta nou ,cost 106 euro).Pe Star de vede exact de unde vine buba sau daca vrei sa vezi firele dai volanul jos si scoti maneta si te uiti.

    Comment


    • #3
      Am oprit masina in parcare cu stergatoarele pe automat (functionau) iar cand am pornit masina nu mai functionau, dupa cam 8-9 ore. Nu am tras niciodata violent de maneta, semnalizarea functioneaza la fel si spalatorul de parbriz. Nu cunosc pe nimeni care sa imi poata face o diagnoza si as avea nevoie de un mic ajutor cat mai rapid deoarece masina e de vanzare.

      Comment


      • #4
        Atunci daca e asa cum ai spus tu nu e de la fir rupt ,s-ar putea sa fie motorasul de la stergatoare(numai Starul te lamuraste).

        Comment


        • #5
          Ma poate ajuta un coleg din Cluj cu o diagnoza? 0747116899

          Comment


          • #6
            Salut! Ti-l recomand pe Adrian 0744428391. Nu e membru in comunitatea Mercedes Forum, dar e cel mai bun electrician pe care il cunosc din Cluj, si are si tester, deci iti poate fii de mare ajutor. Are atelierul in Grigorescu, undeva in zona parcului 14 Mai, dar mai multe informatii o primesti de la el daca il suni. Sper sa iti fie de ajutor! Craciun Fericit!

            Comment


            • #7
              Am si eu o mare problema cu stergatoarele la care nu mai ii dau de capat...
              Cu motorasul original am urmatoarea problema:
              videoclip, distribuire, telefon cu cameră, videotelefon, gratuit, încarcă

              Uneori merg bine, alteori deloc, alteori alternativ. Am considerat ca motorasul are o problema si am achizitionat altul.
              Cu acest motoras merge perfect stersul geamului, dar nu imi mai functioneaza deloc spalatorul de parbriz.
              Am cumparat motorasul cu 250 de ron impreuna cu cablul de alimentare.
              cu motorasul nou montat, am scos mufa si l-am pus pe al meu, la fel merge sacadat ca si inainte si apa la geamuri functioneaza normal.
              Daca apas pe stergator usor, imi da semnal de o singura stergere, daca apas mai tare, nu face cele 3 curse + apa, e ca si cum nu as apasa. Repet, cu motorasul original functioneaza.
              O alta observatie este ca senzorul de ploaie nu mai merge la fel de bine ca inainte, uneori se opreste pe treapta 1(auto) din sters cu toate ca era ploaie/lapovita afara.
              Oare ce se poate face in acest caz? Motorasele au ceva codare?
              Ma ajuta un star? V-ati mai intampinat cineva cu aceasta problema?

              Comment


              • #8
                Intre timp am fost la tester si nu se gaseste nimic legat de codare pe partea de motoras stergator. Doar ca la al meu da ceva eroare de cablaj, contact imperfect sau motor defect iar la cel nou pus da defect motor si atat.
                In noile testari facute am depistat ca pe treapta 1 nu se comanda auto ci merge continuu la turatie mai mica decat pe 2 iar apa tot nu functioneaza. Am comandat altul de pe net si acesta se returneaza. S-er ca celalalt sa functioneze ca ma dispera deja...

                Comment


                • #9
                  Problema mea cu stergatoarele s-a rezolvat de la sine. Sper sa nu mai revina.

                  E interesant modul in care s-au stricat, sa zic asa. Cand nu mergeau imi dadea si eroarea ESP Deffective, visit workshop. Inainte sa am problema cu stergatoarele nu mi-a mai aparut niciodata eroarea asta. Dupa ce s-a incalzit afara putin, n-am mai avut probleme nici cu eroarea si nici cu stergatoarele.

                  Comment


                  • #10
                    Vezi ca ai un senzor sau contact la capota normal cand deschizi capota ele nu mai functioneaza la mine ala nu facea contact si mergeau aiurea..

                    Comment


                    • #11
                      Am inlocuit motorasul complet cu altul din dezmembrari, de pe o masina din 2003 si nu imi mai mergeau pulverizatoarele de apa la geamuri cand dadeam impuls. Motorasul meu avea pe el 02 2006 si am cautat un motoras cam de-o data cu al meu, un 11 05 si acum cu acesta merge totul ok.
                      Pe pre facelift nu merg motorasele de la facelift, alea au 4 fire si alta forma la mufa, la pre facelift sunt doar 3 fire. La motorasul din 2003, pozitia mufei era in partea opusa.
                      Am vrut sa incerc si motoras de pe masina cu volan pe dreapta si nu merge deoarece e turnata forma de prindere pe dos si nu incape motorasul.

                      Comment


                      • #12
                        Va salut. Am avut si eu de a aface cu schimbatul motorasului de stergator cu tot cu sistemul de miscare. Era alta problema la mine, in fine s.a rezolvat.
                        Problema acum e ca umplu rezervorul cu lichid de spalare parbriz si cand pornesc la pompa sa spele parbrizul, curge si pe sub masina, undeva pe langa roata din partea dreapta. Da, imi spala parbrizul frumos dar curge si pe sub masina. Curge doar atunci cand folosesc pompa.
                        Noroc bun!
                        iubesc omenia.

                        Comment


                        • #13
                          Cred ca pompa sau furtunul ce merge la parbriz e problema la tine.
                          Acolo e mai greu de lucrat, ca din cate stiu se demonteaza aripa pentru lucrul la vasul de lichid de parbriz, acela e situat intre roata si stalpul de la usa, sub aripa.
                          Cand a aparut problema la tine? imediat dupa lucrul la motorasul de stergatoare?
                          Daca da ar trebui inceput cu verificatul furtunului la clema aia in forma de S ce il tine prins la baza capotei.
                          p.s. Sper sa nu iti curga apa rezultata in spalarea parbrizului aia e normal sa ajunga jos, in special in dreapta deoarece intr-acolo se indreapta furtunul de scurgere a apei de pe parbriz.

                          Comment


                          • #14
                            Va salut.
                            Problema asta am observat de cand am cumparat masina.
                            Curge imediat cum se spala parbrizul, am pus femeia in masina si apasa.
                            Instant curge. Cred ca rezervorul este sub filtru de polen. Probabil am sa incerc sa extrag cutia filtrului de polen.
                            Sanatate.
                            iubesc omenia.

                            Comment


                            • #15
                              Sub filtrul de polen este bateria mica (Auxiliara) si sub ea este tabla de la lonjeron.
                              Dupa cum am spus, la w211 "borcanul" cu lichid de parbriz este intre aripa exterioara si cea interioara. Aveti poza atasata.
                              Deci, daca la dumneavoastra curge apa chiar in dreapta la aripa, de la prag, pe colt, doar cand actionati butonul, problema este dupa pompa, pe furtun cel mai probabil. Jos cu aripa si verificat, e cam greu ca e de dat jos si bara ...
                              Attached Files

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF