Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

probleme incalzire interior

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• probleme incalzire interior

Buna ziua!
    Detin un w211 e270 cdi si as avea urmatoarea problema cu incalzirea din interior.
    Folosesc optiunea auto,dimineata merge ok incalzeste normal iar seara cand ma duc acasa baga rece la maximum.
    Am testat si mi-a dat urmatoarea eroare.SEMNAL SARCINA CLEMA GENERATOR DF DEFECTUOS.
    Astept sugestii.

Schimba termostatul. Este ramas pe deschis.
    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
    Onorez comenzi si in Bucuresti
    Tel. 0736375626 Marian

Comment

Anul trecut am schimbat termostatul pentru ca pa nu urca la 90 grade.Acuma indicatorul la apa urca la 90. Credeti ca termostatul este de vina?

Comment

Daca temperatura este de 90, termostatul este bun. Ma gandesc sa nu ai probleme cu comenzile din habitaclu. Ai incercat si manual? Am inteles ca are toane, dimineata merge, seara mai putin sau deloc. Mesajul dat, se pare ca robinetii nu primeste comanda de deschidere sa treaca apa calda la calorifer. Posibil calamina la mufa robinetilor. Se curata cu un spray de contacte.
        Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
        Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
        Onorez comenzi si in Bucuresti
        Tel. 0736375626 Marian

Comment

Si pe manual face aceeasi figura.Cum as putea sa-l curat cu spray de contact si unde sa curat?

Comment

Buna!
            Am schimbat robinetul si s-a rezolvat problema.Mersi pentru ajutor

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF