Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema frane.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema frane.

Salutare!
    Am cateva intrebari legate de sistemul de franare la 211,poate a gasit cineva de pe aici solutia.
    Schimbul de placute pe spate.SBC Dezactivat cu STAR-ul,inlocuit placutele normal,cum se face,activat apoi SBC-ul cu specificatia,inlocuit placute frana.
    Cand masina vine din proba, rotile pe spate sunt incinse.
    Temperatura pe disc spate ajunge in jurul la 90 grade C,iar pe fata aproximativ 30.Unde gresesc?A mai patit cineva asa?
    Multumesc!

Mecanismul franei de parcare nu are nici o legatura in acest caz.Pistonasele lucreaza,SBC schimbat.Daca ai intalnit problema asta si ti se pare cunoscuta,impartaseste-mi din experienta ,te rog.
    Nu este o chestie rar intalnita acesta problema,dar ma gandeam ca aici voi gasi si rezolvarea.
    Last edited by cutaresku; 11-28-2013, 08:50 AM.

Comment

La prima vedere pare o problema pentru necunoscatori...stiu asta,dar este intradevar o problema cu chestia asta si ma mir ca nu am gasit-o aici si probabil ca la cum a fost abordata de cei de pe aici nu o sa gasesc nici rezolvarea...dar nu ma costa nimic sa incerc.
      On Topic:Proba de 15 km mers normal 110 km/h maxim.Apoi inca o proba si inca una...tot degeaba.Stiu cum trebuie sa se incalzeasca niste placute noi la primele franari...nu sunt doctor,pictor...etc.
      Nu este nici prima masina care face asemenea problema.De cand s-a lansat SBC-ul 2 din 5 masini au problema asta.
      Ma intereseaza daca a mai patit cineva de pe acest forum chestia asta si daca are vreo rezolvare.
      Last edited by cutaresku; 11-28-2013, 08:49 AM.

Comment

Nu mai da Quote unui mesaj imediat anterior, ci doar reply.
        Acum, poate dai de cineva priceput (sau care a experimentat o situatie similara) pe forum, insa n-ar strica o vizita si la un mecanic.
        Cat priveste abordarea, hmm, sarcasmul nu-si are rostul; d-aia-i forum, de dat cu parerea. Asta nu inseamna ca eu sau altul suntem mecanici sau pictori sau doctori; motiv pentru care am si sters postarile ce nu se ridica la inaltimea asteptarilor tale.
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Multumesc!Sper sa fie cineva pe aici care a intampinat problema asta.

Comment

Am rezolvat problema.Puteti inchide topicul.
            Multumesc!

Comment

E secret cum?

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF