Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

zgomot mare la rulaj W211 kompressor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• zgomot mare la rulaj W211 kompressor

Va rog sa ma sfatuiti care ar fi cauza unui zgomot la rulaj ce se amplifica odata cu viteza si rugozitatea asfaltului. Fenomenul a aparut odata cu constatarea de mici batai la trecerea peste pietricele de marimea boabei de mazare. La miscari ample ale suspensiei nu bate nimic. Vizual totul este O.K.

Detaliaza te rog...ce fel de sunet? Bataie? Zgomot de vant? Zgomot de rulaj al cauciului pe o suprafata rugoasa? etc.. Detaliaza..

Comment

Buna ziua, am un w203 din 2001 și am probleme cu umiditatea parbrizului pe interior. Vreau sã zic ca dimineata cand îi frig în noapte, efectiv mi se scurg picãturi de apa in jos pe parbriz pana in bord. Va rog care ați mai intampinat asemenea probleme, sau aveti vreun sfat sã ma ajutati. Multumesc.

Comment

Originally posted by SirDeadline View Post
        Detaliaza te rog...ce fel de sunet? Bataie? Zgomot de vant? Zgomot de rulaj al cauciului pe o suprafata rugoasa? etc.. Detaliaza..
        Zgomot de rulaj al cauciului pe o suprafata rugoasa, dar este amplificat in habitaclu de fuctionarea defectuoasa a unui/unor elemente ale suspensiei fata.
        Last edited by ssusu; 11-16-2013, 12:46 PM.

Comment

Zgomotul este diferentiat clar atunci cand se schimba rugozitateta asfaltului. Cauciucuiri iarna/vara, acelazi zgomot.

Comment

Posibil rulmenti parerea mea

Comment

Trebuie verificat cu mare atentie: rulmenti roti, cutie viteze (la cutiile manuale se mai schimba din cand in cand uleiul), cardan, grup (si aici se mai schimba uleiul din cand in cand).
              Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
              Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
              Onorez comenzi si in Bucuresti
              Tel. 0736375626 Marian

Comment

Originally posted by petre83 View Post
                Buna ziua, am un w203 din 2001 și am probleme cu umiditatea parbrizului pe interior. Vreau sã zic ca dimineata cand îi frig în noapte, efectiv mi se scurg picãturi de apa in jos pe parbriz pana in bord. Va rog care ați mai intampinat asemenea probleme, sau aveti vreun sfat sã ma ajutati. Multumesc.
                Este o problema de etanseitate, verifica usile daca se inchit bine, posibil ca si parbrizul sa fie dezlipit prin unele parti, sau orificiile pe unde intra cablurile de la motor in habitaclu sa nu fie astupate cu acel buretel, la fel si pe la furtunele de la caldura si clima. Toate astea trebuiesc verificate si astupate. Se mai intampla asta cand caloriferul de caldura de sub bord are un por si aburul intra in habitaclu.
                Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                Onorez comenzi si in Bucuresti
                Tel. 0736375626 Marian

Comment

Ce mai probabil ti s-a schimbat parprizul candva, iar cine l-a montat, s-a zgarcit cu siliconul ala...Din pacate, cred ca singura varianta buna ar fi sa se dea parprizul jos, se curate de siliconul existent si se remonteaza correct de data aceasta...Dupa care se lasa aprox 12 ore sa se usuce acel silicon. Trebuie tinuta 12 ore inauntru, fara umezeala, daca se poate la caldura, cu alte cuvinte NU afara...

Comment

Originally posted by ssusu View Post
                    Zgomot de rulaj al cauciului pe o suprafata rugoasa, dar este amplificat in habitaclu de fuctionarea defectuoasa a unui/unor elemente ale suspensiei fata.
                    Verifica cu atentie bara stabilizatoare...deobicei din cauza ei se aud zgomote in habitaclu la Mercedes...Daca erau bucsile de la brate nu se auzeau inauntru, dar se simte bine la condus.... O inspectie a suspensiei fata este necesara! Bafta!

Comment

Mai poti incerca sa verifici scuturile sub masina,sa vezi daca nu sunt sparte/desprinse.

Comment

Working...
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF