Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Magazie cd

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Magazie cd

Salut.Daca stie cineva cum conecta o magazie cd la w211.Am magazia de cd dar nu am fibra optica decat ptr unitatea audio 50 aps.Fibra optica si mufa de alimentare le pot lua de pe alt w211 pe care il dezmebreaza un prieten,problema e ca nu stiu de unde sa scot fibra la masina aia...nu reusesc.Orice sfat e bine venit

Salut!Ai rezolvat cumva cu magazia.am achizitonat si eu recent o magazie si la fel nu am nici-un cablu pentru a putea face instalarea.....

Comment

Originally posted by ionut_haisan View Post
      Salut.Daca stie cineva cum conecta o magazie cd la w211.Am magazia de cd dar nu am fibra optica decat ptr unitatea audio 50 aps.Fibra optica si mufa de alimentare le pot lua de pe alt w211 pe care il dezmebreaza un prieten,problema e ca nu stiu de unde sa scot fibra la masina aia...nu reusesc.Orice sfat e bine venit

Daca nu ai rezolvat problema,este un baiat pe nume Cornel la Targu Frumos care se pricepe.
      Telefon:0744983563.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF