Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vibreaza tare filtru de aer.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vibreaza tare filtru de aer.

Salut am un w211 2003 220 cdi si de ceva timp filtru de aer cu tot cu carcasa vibreaza foarte tare si destul de zgomotos m-am uitat putin si nu prea am ce sa ai fac doar niste gume care il sustine ca niste bucse sugesti ceva?

Cred ca ti-s pe duca suportii de la motor...in mod normal, nu ar trebui sa vibreze motorul chiar asa incat sa faca zgomot filtrul de aer...

Comment

La mine la fel. Am sa fac un video cu el si pun aici pe topic.

Apropo de suporti motor, cum te uiti de sus pe motor in jos pe desubt, ii poti vedea cu usurinta, asa.i?
      Cred ca stiu care.s, unu e in partea stanga si unu in partea dreapta. Se vad, e intre aripa si motor pe de o partea si pe de alta parte.
      La mine se vad partea aia din cauciuc de la mijloc, uzati, fisurati.
      iubesc omenia.

Comment

Da...se vad pe stg si pe dreapta motorului. Daca cauciucul este uzat atunci trebuie schimbat. Din cate stiu eu acesti suporti sunt hidraulici, adica au ulei, iar daca cauciucul se uzeaza, se pierde uleiul si poti sa ii arunci. Bafta!

Comment

Un pret ceva?

Comment

Salut, vezi aici http://www.onauto.ro/catalog/fisa/11...&piesa=1983247

Comment

Originally posted by dinescuionut View Post
              Un pret ceva?
              Salut,iti trepideaza motorul sau carcasa filtrului de aer?daca vibreaza doar carcasa filtrului,atunci o demontezi si deduci imediat ca trebuiesc schimbate bucsile ce prind filtrul de aer in blocul motor.Majoritatea au sindromul asta.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF