Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema GPS

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema GPS

Salut , are cineva idee de ce nu ma localizeaza pe gps sau indiferent de destinatia impusa in gps nu imi da rezultat fie ca e spitat sau MB service sau orice destinatie din cele 4 cd ale gps-ului cu diferite tari . mentionez e vb de un w211 2005 cu aps 50 (navi mic) , si toata treaba sa intamplat in austria si ungaria desi tarile respective sunt mentionate in baza de harti ale navigatie/gps ! Are cineva idee ce poate fi ? Multumesc

Buna seara tuturor,

Astazi este a doua zi de cand am intrat in randul posesorilor de MB. Totusi, buzunarul nu a fost atat de plin incat sa-mi permit o masina noua, prin urmare a trebuit sa ma multumesc cu una din 07/2005.
    Pot spune ca, da, este o limuzina. Sentimentul la volan este extraordinar.
    Si acum, partea mai putin frumoasa. Cand am cumparat masina de la dealer, nu am dat mare atentie la functionarea GPS-ului, ca tot omul, am fost mai mult interesat de starea mecanica a masinii. Si nici pe drumul spre casa, intrucat am mers dupa colegul care ma dusese pana acolo (distanta e cam de 45 km, deci exclus taxi). Bineinteles, precum copilul care primeste jucarie noua, odata ajuns in fata casei, am inceput sa studiez functiile consolei, cu manualul in mana. Din pacate, am constatat ca GPS-ul nu reuseste sa gaseasca locatia curenta. Apoi am observat ca semnalul GPS sta pe zero, indiferent ce as face.
    Are cineva idee ce poate fi? Sau e imperios necesar sa mai cotizez cateva sute de euro si la service-ul MB pentru diagnoza si reparatii?

Multumesc pentru sprijin.

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF