Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Rola intinzator!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rola intinzator!

Azi mi s-a dus rola intinzator de la cureaua de transmisie. Pentru prima data m-a lasat in drum masina de cand o am...Intrebarile mele:

-Se poate achizitiona doar rola de la intinzator, adica fara tot sistemul intinzator?
    -Imi puteti recomanda un producator de incredere?

Multumesc !

Ca idee, eu cand am cumparat masina avea schimbat recent tot ansamblul (in afara de intinzator), dar cand am dus-o la mecanicul la care imi duc masinile la reparat, m-a pus sa schimb totul din nou. Din explicatiile lui, asa cum am inteles eu, tot ansamblul se uzeaza oarecum uniform, iar cand schimbi ceva, uzura celorlalte o sa afecteze si piesa noua. O fi asa, n-o fi asa, eu unul m-am executat intocmai.
    W210 - E200, year2000.

Comment

Sincer mi se pare o prostie...de ce sa schimbi o piesa care e in stare buna cu atat mai mult de ce sa schimbi o piesa neuzata mai ales daca e aproape noua sau nu demult schimbata?
      In principiu, pe mine ma intereseaza daca se poate cumpara rola separat de sistemul de intinzator...eu nu am problema cu sistemul intinzator, ci rola s-a blocat. Am vazut ca are spatiu sa dai rola jos ..e prins cu un surub torx! Deci inca odata...se poate schimba rola separat de tot sistemul intinzator? Multumesc!

Comment

Se schimba numai rola fara probleme. Vine in cutie cu tot cu surub. Nu are rost sa schimbi tot intinzatorul atata timp cat apasa cum trebuie. Rola costa in jur de 100 de lei pe cand intinzatorul complet, cateva sute. Dureaza cam 20 de minute operatiunea. Succes!

Comment

Originally posted by SirDeadline View Post
          Sincer mi se pare o prostie...de ce sa schimbi o piesa care e in stare buna cu atat mai mult de ce sa schimbi o piesa neuzata mai ales daca e aproape noua sau nu demult schimbata?
          In principiu, pe mine ma intereseaza daca se poate cumpara rola separat de sistemul de intinzator...eu nu am problema cu sistemul intinzator, ci rola s-a blocat. Am vazut ca are spatiu sa dai rola jos ..e prins cu un surub torx! Deci inca odata...se poate schimba rola separat de tot sistemul intinzator? Multumesc!
          Salut. Daca vrei iti dau eu rola de la a mea sau tot intinzatorul ca nu mai am ce face el cu, tot ce trebuie sa platesti este transportul.O dimineata placuta.
          Chiar si un ceas defect poate sa arate de doua ori pe zi ora exacta.

Comment

Multumesc pentru oferta, dar zic pas tura asta . Oricum pe viitor e posibil sa ai nevoie de rola si intinzator!

Am fost la magazine de piese si am gasit intradevar doar rola pe Febi Bilstein la 80 RON. Am comandat-o si am vb cu mecanicul sa vina la fata locului si sa monteze rola. Deci s-a cam rezolvat! Multumesc pentru raspunsuri si drumuri bune!

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF