Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

vizualizare dvd din mers

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vizualizare dvd din mers

am un E-Klasse w211 si nu ma lasa ( dupa cum era de asteptat ) sa ma uit la filme din mers.
    cum pot rezolva "problema?"
    multumesc

Te anunt pe privat cit costa,e un cipcirip special ptr asa ceva,lasa-mi citeva zile....

Comment

varul meu are un S-Class nou si s-a dus la mercedes si din cate am inteles e vorba de un cod...

Comment

Nu stiu cum e la astea de MC originale , dar la cele din comert au un Brake (in general e un fir roz ) care trebuie conectat la frana de mana ! la noi se pune pe plus direct ca sa mearga din mers !
        Sper sa nu ma insel !
        BM E 220 CDI 2001

Comment

Deblochez dvd pt w 211

Deblochez DVD sa mearga si in mers + alte functii pt w 211 si cls
          Pret 40 euro

Comment

ai rezolvat problema?
            daca nu trimitemi un mail la dj_saint2004 si te invatz eu pasii si tot ce tre sa faci sa mearga si fara sa ii deslipesti fire si alte alea. doar din butoane.

Comment

ai rezolvat problema?
              daca nu trimitemi un mail la dj_saint2004@yahoo.com si te invatz eu pasii si tot ce tre sa faci sa mearga si fara sa ii deslipesti fire si alte alea. doar din butoane.

Comment

daca nu ai rezolvat trimitemi un mail la dj_Saint2004@yahoo.com si te ivatz eu cum sa faci fara sa umblii la fire si alte rpostii. doar din butoane.

Comment

Originally posted by dj_saint2005 View Post
                  daca nu ai rezolvat trimitemi un mail la dj_Saint2004@yahoo.com si te ivatz eu cum sa faci fara sa umblii la fire si alte rpostii. doar din butoane.
                  Foloseste functia "edit" si nu mai posta aceleasi lucruri consecutiv
                  Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

Originally posted by Theo View Post
                    Deblochez DVD sa mearga si in mers + alte functii pt w 211 si cls
                    Pret 40 euro
                    Auzi si la acesta 40 euro... unii chiar va bateti joc de saracii oameni.
                    Am si eu un dvd player si lam instalat eu.Imi aparea pe display "picture off for protection",asa ca l-am dus la reparat in sibiu(vreo 60km de mine).Depanatoru de acolo mi-a dat raspunsu dupa exact 3 saptamani si 3 zile:display defect,cititoru de disc defect,un procesor si inca vreo 3 defecte pe care mi le-a si scris.Mi-a zis ca m-ar costa in jur de 4 milioane.
                    Normal ca am refuzat si mi-am instalat din nou dvd-ul.Dvd-urile au o protectie,redau imagine,video doar daca masina sta pe loc,adica, daca e trasa frana de mana.Scoate mah dvd-ul si vezi ca ai un fir pe care scrie hand-brake ,sau asa ceva pe germana, si leaga acel fir pe negativ,adica pe caroserie.nu lega pe baterie pt ca acel fir de la frana de mana e pt masa(-).Atunci o sa-ti mearga tot timpul
                    Nu cred ca poti seta ceva din meniu.
                    Sau dati-i la colegu 40 de euro ..... ) batjocura.....asa-s romanii
                    Last edited by adibotormedias; 11-23-2008, 09:29 AM.

Comment

Originally posted by Roland View Post
                      am un E-Klasse w211 si nu ma lasa ( dupa cum era de asteptat ) sa ma uit la filme din mers.
                      cum pot rezolva "problema?"
                      multumesc
                      ..ia uite ce spun baietii pe internet:

"Unlock comand APS on W211 model"

--------------------------------------------------------------------------------

1) press and hold simultaneously for 45 sec. the "mute" + "hang-phone" + "serv" buttons. In this exact sequence
                      2) you shall get to the "engineering mode" menu

..si dupa ce intri in acest menu, trebuie sa ai optiunea de "Video in motion" sau prescurtat "VIM" si ii dai "disable".

sau aici:

"Press and hold 5, followed by 3,7 (hold them also) until you get that MODEL screen. Once there choose w211ECE, then press the [KEYBOARD] softkey and make sure the keyboard is also set to w211ECE or VARIANT SPECIFIC.

For the change to take effect, you must walk away from the car and allow it to "sleep" for a few minutes (5 usually works), then come back to the car and everything should be fine.

The Engineering MENU is accessed by pressing [MUTE], [END] & [SERV] simultaneously - hold for about 8 seconds. When the MENU screen finally appears press[*],[#],[Left Arrow] and hold it for a few seconds -- the first italicised option on the right will allow you to set the DVD in Motion feature.

[MUTE], [END], [SERV] will work, just keep trying until you get the timing right."

Sper sa reusesti! Bafta!
                      Last edited by vatanasiu; 11-23-2008, 10:17 AM.

Comment

buna

daca nu ma chinui si numa nu reusesc sa intru in modul acela....daca ma puteti ajuta care din mures sau reghin...contra cost.....

Comment

Se poate din meniu, sau cu starul. Costa 50 ron. Operatiunea dureaza 5 min.
                          Cauta pe net: engineering menu.

Comment

Buna dimineata colegu. Din propria experienta iti spun ca va fi o mare problema cand dvd-ul iti va afisa si in mers. Eu cel putin nu ma mai puteam concentra si l-am facut la loc. Crede-ma ca nu e de gluma instinctiv tragi cu ochiu sa vezi filmu si pierzi strada. Sfat: mai bine lasa-l cum este el facut ca e mai sigur.
                            Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

eu vreau sa imi mearga videoclipurile din mers....am reusit sa intru in engineering mode si nu reusesc sa intru in meniul ascuns.....

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF