Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Garda la sol prea mare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Garda la sol prea mare

Salut,am un w210 e220 diesel simplu si am o problema,de curand am schimbat amortizoarele pe fata,le-am cumparat noi,si de atunci garda la sol imi este prea mare,imi sta masina aplecata pe spate,foarte sus ridicata din fata,imi puteti da o idee ce sa fac sa numai sea asa?arata foarte urat cand te uiti la ea asa ridicata din fata.

Deobicei o sa se lase singure telescoapele dupa cateva mii de km si cateva gropi...dar...sunt sigur pentru modelul tau de W210?? Am vazut si de aia care au pus de ML si apoi au zis ca nu sta bine...Bafta!

Comment

Eu am comandat de pe internet si mi-au dat dupa seria de caroserie,eu zic ca astea sunt,am deja vreo 2000 de km si nu s-au lasat deloc.

Comment

Esti sigur ca ai luat amortizoarele potrivite (trebuie sa fii sigur ca bubalinul de la magazin a identificat bine codurile)?
        Pe de alta parte, iti pot spune ca eu am avut fenomenul asta cand am schimbat arcurile. Ulterior, cand am schimbat si amortizoarele, masina a revenit la normal.
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Si asta cum pot verifica?el asa a spus ca sunt pentru w210 exact seria de caroserie care i-am dat-o

Comment

Indiferent ce marca sunt, trebuie sa aibe serie pe ele...cu seria te uiti pe net la specificatiile producatorului....si probabil ca nu o sa ti se potriveasca pe masina ta...nu neaparat greseala ta ci a celui care ti le-a vandut...Oricum, cauta seria si vezi care e situatia. Bafta!

Comment

Te salut daca masina este model Avangarde si le ai comandat de pe seria de sasiu, probabil de la magazin ti au dat amortizoare reglabile si din productie sunt reglate la cea mai inalta treapta. Daca sunt bilstein atunci mai mult ca sigur sunt reglabile totodata pot fi si alte marci reglabile, originalele sunt reglabile. In acest caz mergi la un service, dai amortizoarele jos, le scoti de pe arc si in capul lor exista mai multe canale suprapuse, circulare si paralele cu o siguranta metalica pe care cu ajutorul unui patent , mutand acea siguranta pe un canal superior sau inferior se poate regla inaltimea amortizorului (a garzii la sol).

Comment

Pune VIN-ul aici, verific si eu tipul de amortizor necesar.
                Si pune si marca/tip/nr. de la cele cumparate.
                https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Luci263, daca ai rezolvat, scrie si aici....la fel cum ai scris si sa ceri parerea

Comment

Scuzati ca nu am raspuns,am fost plecat din tara si nu am avut acces la internet,nu sa rezolvat tot asa sta,m-am uitat si nu vad seria si marca de pe amortizoare.

Comment

Singura nu va cobora ....

Comment

Originally posted by Luci263 View Post
                        Scuzati ca nu am raspuns,am fost plecat din tara si nu am avut acces la internet,nu sa rezolvat tot asa sta,m-am uitat si nu vad seria si marca de pe amortizoare.
                        Anul trecut am schimbat si eu telescoapele,tot asa a stat ridicata, am fost in service si sant niste tampoane speciale grosime aprox de 2 cm care se baga sub rcurile din spate si o sa stea echilibrata,in plus de asta ai avantajul ca si daca ai 5 persoane in masina tot asa echilibrata o sa stea

Comment

Inca nu sa rezolvat,daca scot tampoanele alea de cauciuc din oala de la arc se intampla ceva?o sa scoata ceva zgomote in plus la gropi?

Comment

E normal sa stea mai ridicata masina daca ai schimbat telescoapele vechi,era ideal sa le schimbi pe toate 4 si apoi sa vezi cum sta masina.

Comment

Datorita faptului ca este prea sus,imi tine rotile jos pe sosea adunate spre interior si imi roade cauciucurile pe exterior foarte repede

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF