Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Nu trage in treptele 5 si 6

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by SirDeadline View Post
    Wtf???

Nu ziceai ca ai testat injectoarele si toate sunt bune?
    Nu,cand am verificat injectoarele asa cu o seringa era inainte sa am probleme cu motorul,dupa ce am avut probleme ,mi le-a verificat doar pe test si o zis ca nu au probleme.Acolo unde mi-o facut masina acuma o adusa o masina ca si a mea pt dezmembrat si tot o schimbat una alta pana o dat de problema.

Comment

Inseamna ca ne-am inteles gresit noi..eu asa am inteles ca ai testat injectoarele, desi nu stiu ce test e ala de care zici tu... Oricum bine ca ti-ai rezolvat problema... Bafta!

Comment

Originally posted by adi_zzz View Post
        Buna ziua!Vreau sa va zic ca dupa mult timp am reusit sa imi rezolv problema si daca pe viitor o sa ajut pe cineva.Problema mea au fost injectoarele,din cauza lor nu am avut putere sub 2000 rpm si in treptele 5-6.Am incercat toate posibilitatile inainte de asta,dar de cand am pus injectoarele masina trage super bine!
        Cred ca mai degraba ti-au schimbat furtunul care leaga injectoarele, mai ales ca auzeai un fasait cand luai piciorul de pe acceleratie in mers. Eu recent am avut aceeasi problema si am rezolvat-o.

Comment

Originally posted by Alexei_D_Vinari View Post
          Cred ca mai degraba ti-au schimbat furtunul care leaga injectoarele, mai ales ca auzeai un fasait cand luai piciorul de pe acceleratie in mers. Eu recent am avut aceeasi problema si am rezolvat-o.
          Cred cate te referi la furtunul de retur al motorinei .In cazul in care e fisurat curge motorina pe motor miroase bine dar nu fasaie niciodata precum aerul.

Comment

Au schimbat injectoarele,am fost de fata,chiar le mi le-au dat acasa pe cele vechi

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF