Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Afisaj display disparut

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Afisaj display disparut

Buna, am o intrebare, ieri dintr-odata mi s-a stins display-ul principal din bord, eu am crezut ca s-au ars becurile, deoarece el imi afiseaza tot ce trebuie, dar trebuie sa ma chiorasc ca sa vad ce imi arata el mie acolo, am schimbat becurile si nimic.. Are cumva vreo siguranta sau altceva de ce ar putea el sa nu imi mai lumineze display-ul? Sau s-a dus placa? Este vorba despre un w210 2001

Salut! Esti sigur ca ai schimbat toate becurile de la afisajul mare?Sunt 4 beculete mici care ilumineaza afisajul mare din bord.Sa inteleg ca se vede totusi ceva,doar ca nu este iluminat display-ul? Sau se vad niste liniute subtiri in partea de sus al afisajului?
    W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Mersi de raspuns, da am schimbat beculetele, din cate stiu, are 2 pt iluminat si 2 rosii in caz ca ii cv grav, gen bateria.. Ma gandesc sa se fii dus placa din bord..

Comment

Am intalnit la un W210 sa-i dispara afisajul mare,asa din senin.Cu o resetare de alimentare si-a revenit,adica s-a decuplat borna minus de pe baterie timp de 1-2 minute.Eventual poti incerca si tu operatiunea asta.Ar mai exista o varianta si anume sa verifici din nou becurile daca sunt bune,sau daca sunt rasucite bine in bord si fac contact.
        W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Voi incerca chiar acuma faza cu borna, si cu becurile, voi cumpara altele, sa fiu sigur de o treaba, si le incerc de 3-4 ori sa vad daca da vreun rezultat. Revin si multumesc de opinie

Comment

Am avut un post dar la sectiunea A class,facea la fel,si era problema la panglica din spatele Display-ului,nu mai facea contact,a trebuit sa defac ceasurile si sa improvizez ceva si ale-am rezolvat.
            Cateodata imi arata,alta data se vedeau cifrele steste,pe jumatate,uite un filmulet facut de mine long time ago http://www.youtube.com/watch?v=tQENMNylhdQ
            Un film cum se desface bordul http://www.youtube.com/watch?v=FktzlHYJqZI
            A si nu uita daca faci treaba asta deconecteaza bateria prima data.
            Last edited by ichbin; 06-14-2013, 13:39 PM.

Comment

Multumesc de raspuns ichbin. Da, se pare ca voi fi nevoir sa recurg si eu la o improvizatie, ei bine nu eu, un electrician in domeniu. Am incercat si cu borna, si becurile noi.. nu vrea nicicum.. S-au dus contactele de pe placa mai mult ca sigur. Voi reveni

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF