Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme suspensie w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme suspensie w211

Salut. Am un w211 din 2004. Astazi, mi s-a rupt un brat la roata dreapta spate, din pacate. Am dat roata jos, in principiu am vazut despre ce e vorba. As avea nevoie de o imagine, cu toate bratele de la spate, sa stiu cam ce ar trebui schimbat, precum si ceva coduri de piese, pentru ca nu reusesc sa dau nicicum de bratul care il am eu nevoie.
    Multumesc mult.

Pune codul vin al masinii ca sa dam exact codurile.

Comment

Salut VIN-ul este WDB2110041A646431. Bratul de care am eu nevoie e bratul pe care sta arcul. Eventual daca ma puteti ajuta si cu ceva oferte prin zona Clujului. Mersi mult. Stima

Comment

Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Mersi mult. Bratul de care as avea nevoie e nr. 90. Inca mai caut, pentru ca nu am gasit inca in Cluj ceva convenabil ca pret.
          E interesant cum a reusit sa se rupa din senin, pe drum drept, fara sa dea prea mari semne.

Comment

A2113501806
            Acesta este codul pe original atat pt stanga cat si pt dreapta, este universal ca sa zic asa.
            Mai jos ai pdf cu piesele si codurile si un alt pdf cu poza de mai sus marita.
            Attached Files

Comment

Daca stiti vreun coleg cu piese de w211, sa nu ezitati sa ma anuntati.

Comment

Mergi la orice magazin de piese auto ce are programul de piese Mercedes, EPC se numeste si in baza codului de original pe care l- ai obtinut aici iti poate oferta aceasta piesa pe diferiti producatori, la diferite preturi. Daca utilizezi functia "search" de pe forum si cauti "piese mercedes" sau "piese auto" poti gasii cateva magazine ce au cont aici. Intri in contact cu ei si le ceri o cotatie.....e simplu

Comment

Te poate ajuta Dan, un coleg de la noi de pe forum cu bratul in cazul in care nu ti-ai achizitionat inca...
                  0749.027.017.
                  Ii explici ca e bratul de jos, pe care calca arcul. S-ar putea trimite pe bus Mures-Cluj cu vreo 5 lei

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF