Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mod AUTO stergatoare W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mod AUTO stergatoare W211

    Stimati colegi, daca cumva s-a mai discutat.... imi cer scuze anticipat, dar am dat search dupa problema si nu prea am gasit nimic legat de acest aspect.
    Nu pot spune ca am o problema, dar banuiesc ca e un stadiu incipient.
    Ma refer la modul AUTO al stergatoarelor de parbriz. Masina este un w211 din 2005 cu senzor de ploaie. De foarte multe ori sunt tentat sa o las pe modul AUTO al stergatoarelor, caci asa banuiesc.... imi poate oferi comofortul maxim in timp ce conduc. Insa...... De foarte multe ori se manifesta chiar enervant.
    Mi se intampla sa opresc masina la semafor iar stergatoarele mele nici gand sa se opreasca sau sa incetineasca. Alta data mi se intampla sa sa se opreasca in timp ce continua sa ploua si ma obliga sa le pornesc manual. De foarte multe ori in modul AUTO cand se opresc si nu mai pornesc apas maneta ca si cum as da la stropitoare si nici atunci nu-mi rectioneaza. Sunt obligat sa intorc maneta in treapta a 2 ca sa porneasca din nou. Si in general nu prea observ raport de viteza in functie de cantitatea de precipatii sau viteza. Recunosc ca daca ploua mai tare sau am viteza mai mare.... ele sterg mai repede insa cateodata sterg la fel de repde sau prea repede cand ploua mai putin sau cand merg eu mai incet. (Normal ar fi sa se adapteze la cantitatea de precipitatii sau la viteza, nu?)
    Intrebarea care ma framanta este daca cumva exista vre-o setare pentru aceasta optiune de comfort sau am eu pe duca maneta sau vreun senzor ceva?

    Multumesc celor care cunosc de unde "vine"

  • #2
    Salutare, si eu am un w211 din acelasi an, la mine functioneaza perfect stergatoarele si nu am nici un fel de problema, tu s-ar putea sa ai o problema la senzorul de la parbriz, poate a fost inlocuit, senzorul sau parbrizul, si nu a fost lipit cum trebuie , de aceea iti face figuri.
    Asa ceva am patit la Golful meu si am mers la service de mi-a lipit senzorul bine.
    Toate cele bune.
    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

    Comment


    • #3
      Dupa ce observi ca incepe sa faca pe nebunul incearca o reinitializare: il opresti de tot (treapta 0), apoi il duci pe rand pana la treapta 3, inapoi pe 0, dupa care il dai pe automat. La fiecare treapta il lasi cam o secunda. Poate ai noroc sa se schimbe ceva. Daca nu, incearca si curata foarte bine parbrizul in zona senzorului cu ceva solutie de degresat si uita-te daca nu cumva a facut bule de aer intre parbriz si senzor.
      Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

      Comment


      • #4
        Ceva buba o avea el.
        La w210-le buba care o observ e ca porneste stergatoarele automat,dar le porneste cand aproape ca nu mai vad prin parbriz.

        Comment


        • #5
          Dupa sfaturile voastre, pentru care va si multumesc m-am uitat mai atent la parbriz in zona senzorului si se pare ca am decoperit un punct (fisura, ciobitura) pe parbriz in acea zina neagra. Imi aduc aminte cand a pocnit, (am avut la un moment dat o pocnitura in masina la 30 la ora) dar nedescoprind urma de la zgomotul auzit am renuntat sa mai caut si l-am incadrat la mistere Oare sa-mi de senzorul peste cap acel punct de fisura?

          Comment


          • #6
            Originally posted by vladic View Post
            Dupa sfaturile voastre, pentru care va si multumesc m-am uitat mai atent la parbriz in zona senzorului si se pare ca am decoperit un punct (fisura, ciobitura) pe parbriz in acea zina neagra. Imi aduc aminte cand a pocnit, (am avut la un moment dat o pocnitura in masina la 30 la ora) dar nedescoprind urma de la zgomotul auzit am renuntat sa mai caut si l-am incadrat la mistere Oare sa-mi de senzorul peste cap acel punct de fisura?
            Clar de acolo vin problemele!!!
            Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

            Comment


            • #7
              Dupa schimbarea parbrizului se reconfigureaza senzorul de ploaie cu star.

              Comment


              • #8
                Originally posted by haddess View Post
                Dupa ce observi ca incepe sa faca pe nebunul incearca o reinitializare: il opresti de tot (treapta 0), apoi il duci pe rand pana la treapta 3, inapoi pe 0, dupa care il dai pe automat. La fiecare treapta il lasi cam o secunda. Poate ai noroc sa se schimbe ceva.
                Da am o mica ciobitura (un punct) pe zona neagra, insa m-am uitat mai atent si este char pe marginea zonei, nu e chiar pe senzor. Am facut reintializarea de mai sus si intradevar parca se manifesta altfel. Voi mai analiza manifestarile lui in continuare. Pentru moment sunt lamurit. Va multumesc tuturor pentru implicare.

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF